Αρχική / More / Celebrity news / Η στιγμή που το… beast του Ομπάμα κόλλησε σε μία ράμπα!…
Η στιγμή που το... beast του Ομπάμα κόλλησε σε μία ράμπα!... thumbnail

Η στιγμή που το… beast του Ομπάμα κόλλησε σε μία ράμπα!…

 


Πολλά έχουν γραφεί αυτές τις μέρες για το Beast, την περίφημη λιμουζίνα με την οποία μετακινείται ο αμερικανός πρόεδρος, μιας και το αυτοκινούμενο θωρηκτό πάτησε και επί ελληνικού εδάφους.


Η μοναδική Cadillac εξοπλίζεται με πλήθος συστημάτων προστασίας, προηγμένο εξοπλισμό για επικοινωνίες. Είναι στην πραγματικότητα ένα… φορτηγό που μεταμορφώθηκε σε αυτοκίνητο! Με μήκος μερικών μέτρων και βάρος 6,8 τόνων μπορεί να είναι εξαιρετικά ασφαλές αλλά σίγουρα δεν είναι ένα όχημα παντός εδάφους. Κι αυτό ακριβώς αποδείχτηκε στην Ιρλανδία.


Η Cadillac του αμερικανού προέδρου κατά πάσα πιθανότητα θα τον κρατήσει ασφαλή από κάθε επίθεση, μπορεί όμως να τα βρει σκούρα σε μια απλή… ράμπα!Όταν λοιπόν ο Μπάρακ Ομπάμα είχε επισκεφτεί την Ιρλανδία, το 2011, το όχημά του κόλλησε κυριολεκτικά στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Δουβλίνο. Ένα μεγάλο πλήθος είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει τον Ομπάμα ο οποίος θα έφευγε από την ιρλανδική πρωτεύουσα για να επισκεφτεί την πατρογονική του εστία, στην επαρχία Offaly.


Οι επευφημίες αντικαταστάθηκαν όμως από έκπληξη όταν είδαν το Θηρίο να κολλάει στην ράμπα εξόδου της πρεσβείας.


Με το όχημα να μην μπορεί πλέον να κινηθεί, ο Ομπάμα και η Μισέλ, παρέμειναν στη λιμουζίνα την ώρα που μυστικοί πράκτορες έφεραν ένα πούλμαν μπροστά στην πρεσβεία, κρύβοντας το μάλλον ατυχές θέαμα από τα μάτια του κοινού και των δημοσιογράφων. Τελικά, ο Ομπάμα και η σύζυγός του συνέχισαν το ταξίδι τους με μια δεύτερη ολόιδια λιμουζίνα, ενώ η συνοδεία κατόρθωσε να βγει από την πρεσβεία από διαφορετική έξοδο.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X