Αρχική / Σχέσεις / Απιστία: Μετά από 15 χρόνια η γυναίκα μου ερωτεύτηκε άλλον
Απιστία: Μετά από 15 χρόνια η γυναίκα μου ερωτεύτηκε άλλον  thumbnail

Mάρκος,αναγνώστης μας

Απιστία: Μετά από 15 χρόνια η γυναίκα μου ερωτεύτηκε άλλον

Με την γυναίκα μου αποφασίσαμε να χωρίσουμε μετά από 15 χρόνια 7 χρόνια γάμου Λόγω κακής επικοινωνίας μεταξύ μας επί σειρά ετών χάθηκε από εκείνη το ερωτικό στοιχείο απέναντι μου Αργότερα ανακάλυψα πως ενώ προσπαθούσαμε υποτίθεται να το παλέψουμε ερωτεύτηκε κάποιον και προχώρησε σε απιστία Τώρα είμαστε στο στάδιο της αποδοχής της απόφασης του χωρισμού ώστε να το ανακοινώσουμε στα παιδιά τα οποία θα πάρει μαζί της Έχουμε αποφασίσει πως θα συνεργαστούμε για τα παιδιά δεν θα τα αφήσω Την αγαπώ και με αγαπάει ως άτομο όχι ερωτικά συζητάμε τα πάντα μιλάμε ήρεμα και ψάχνουμε την καλύτερη λύση για τα παιδιά αλλά και για εμάς Όμως δε μπορώ να διαχειριστώ τη σχέση της με τον άλλο συνέχεια σκέφτομαι πως θα είναι μαζί δημιουργώ εικόνες στο μυαλό μου Επειδή τη βλέπω ακόμα ερωτικά μου είναι δύσκολο να Το αποδεχτώ πως θέλει να είναι με έναν άλλο άνδρα Πληγώνει τον ανδρικό εγωισμό μου Θυμώνω Τί να κάνω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό


 


Αγαπητέ αναγνώστη,


Αντιλαμβάνομαι πως με αφορμή τον επικείμενο χωρισμό σας αναζητάτε την συμβουλή ενός ειδικού. Έπειτα από 15 χρόνια σχέσης και 7 χρόνια έγγαμου βίου οδηγήστε στον χωρισμό λόγω κακής επικοινωνίας με την σύζυγο σας. Το ερωτικό ενδιαφέρον από πλευράς της χάθηκε και σύναψε σχέση με κάποιον άλλον άνδρα, το οποίο και πληροφορηθήκατε. Βρίσκεστε στο στάδιο της αποδοχής και αποφασίσατε να το ανακοινώσετε στα παιδία με πρόθεση να βρείτε την καλύτερη λύση για όλους σας. Αναγνωρίζω ότι δυσκολεύεστε να αποδεχθείτε το γεγονός ότι η γυναίκα σας επιθυμεί έναν άλλον άντρα και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό εφόσον ακόμα την βλέπετε ερωτικά. Ουσιαστικά βιώνεται ένα μικρό πένθος καθώς χάνεται το ερωτικό σας αντικείμενο. Όπως αναφέρεται πληγώνεται ο εγωισμός σας και αυτό είναι το πιο γνώριμο συναίσθημα έπειτα από μια απώλεια αγαπημένου προσώπου, ακόμα και αν το ερωτικό αντικείμενο συνεχίσει να υφίσταται όπως στην περίπτωση της συζύγου σας. Ο θυμός είναι ένα αναμενόμενο συναίσθημα σε περιόδους πένθους, όπως αυτή του χωρισμού. Καθώς προχωράτε στα επόμενα στάδια ο θυμός θα μειωθεί και θα πάψει να υφίσταται μόλις επέλθει η αποδοχή της νέας κατάστασης. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα. Σε περίπτωση που εκδηλώσετε καταθλιπτική συμπτωματολογία όπως μειωμένη διάθεση, απώλεια της όρεξης για φαγητό, διαταραχή στον ύπνο, ευσυγκινησία, απώλεια της ευχαρίστησης σε δραστηριότητες που προηγουμένως ήταν ευχάριστες και ευκοπωσία καλό θα ήταν αν απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας.


 


Με εκτίμηση,


Πουλίδη ΠαυλίναΨυχολόγος υγείας, Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεύτρια


Τηλ: 6946575959 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X