Αρχική / Σχέσεις / Γιατί δεν θέλει σχέση μαζί μου, ενώ δεν φλερτάρει με άλλες;
Γιατί δεν θέλει σχέση μαζί μου, ενώ δεν φλερτάρει με άλλες; thumbnail

Η 21χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Άντζελα

Γιατί δεν θέλει σχέση μαζί μου, ενώ δεν φλερτάρει με άλλες;

Είμαι ερωτευμένη με ένα αγόρι που δεν θέλει σχέση. Εγώ 21 αυτός 20. Ένα βράδυ ήμασταν σε ένα πάρτι, τον χαιρέτησα και από τότε αρχίσαμε να μιλάμε, το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο. Στις δυο εβδομάδες βγήκαμε ραντεβού, αυτός φαινόταν ότι ήθελε να κάνουμε σεξ από την πρώτη φορά, καθώς ήθελε να πάμε σε σπίτι, αλλά εγώ αρνήθηκα. Ήρθε σπίτι μου στο τρίτο ραντεβού, αλλά δεν κάναμε σεξ. Ενώ ήταν ΟΚ, τη δεύτερη εβδομαδα των διακοπών απομακρύνθηκε και σταμάτησε να στέλνει. Μετά τα ξαναβρήκαμε και μου είπε ότι απομακρύνθηκε, επειδή δεν ήθελε να μπει σε σοβαρή σχέση, γιατί πολύ πρόσφατα είχε χωρίσει από μια σοβαρή σχέση.


Εγώ προσπάθησα να το παίξω χαλαρή, γιατί τον ήθελα πολύ, και είπαμε να το ξεκινήσουμε και όπου βγει. Αυτός ήταν απόμακρος, βρισκόμασταν μια φορά την εβδομάδα και τις περισσότερες φορές, εγώ έπαιρνα πρωτοβουλία για να μιλήσουμε. Προς το Πάσχα νευρίασα και του έκανα ένα παράπονο και μου είπε είπε σταματήσουμε, γιατί αυτό που έχουμε πάει να γίνει σοβαρό.


Μετά όμως με προσέγγισε πάλι είπε ότι με σκεφτόταν συνέχεια από το πρωί μέχρι το βράδυ και μου πρότεινε αν θέλω να έχουμε κάτι πιο ελεύθερο. Εγώ το δέχτηκα, παρότι τον είχα ερωτευτεί ήδη. Πάλι το ίδιο βλεπόμαστε ακόμα πιο αραιά γιατί είχε προβλήματα υγείας και είχαμε και εξεταστική. Όμως εγώ δεν μπορούσα έτσι. Του είπα να σταματήσουμε και το δέχτηκε χωρίς αντίρρηση.


Ένας μήνας τώρα ούτε ένα μήνυμα, το μόνο που κάνει είναι like σε ότι ανεβάζω. Εγώ προσπαθώ να το παίζω ευτυχισμένη και γενικά ανεβάζω πολλές δημοσιεύσεις. Όποτε βρισκόμασταν περνούσαμε πολύ ωραία ταιριάζουν πολύ και σαν χαρακτήρες. Να περιμένω να στείλει ή να στείλω εγώ; Τον θέλω παρά πολύ, μόνο αυτόν θέλω. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει σχέση μαζί μου, ενώ δεν φλερτάρει με άλλες…


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος, Δρ Μαρία Φωτιάδου:


Καλησπέρα σας.


Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας.


Το σημαντικό είναι να προσέχετε τον εαυτό σας και να αναλογιστείτε, αν αυτό που σας δίνει το άλλο άτομο, είναι αυτό που πραγματικά ψάχνετε στο σύντροφό σας. Φαίνεται, από αυτά που αναφέρετε, ότι το άλλο άτομο δεν είναι έτοιμο να σας δώσει αυτά που πραγματικά θα θέλατε και θα σας κάνανε ευτυχισμένη. Αν αυτό σας είναι αρκετό, τότε μπορείτε να προχωρήσετε, εφόσον τον αγαπάτε και είστε ερωτευμένη. 


Θα μπορούσατε να του μιλήσετε μια ακόμα φορά, να του εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να τον ρωτήσετε από τη μεριά του να σας πει και πάλι το πως νιώθει.


Πάρτε μια απόφαση αυτή που πραγματικά θα σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και να μην νιώθετε ότι παίρνετε λιγότερα από αυτά που δίνετε και επιθυμείτε να έχετε στη ζωή σας.


Καλή τύχη. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X