Αρχική / Σχέσεις / Παίρνουμε διαζύγιο και είναι αδιάφορος: Πώς να τον πείσω να κάνει μια συζήτηση μαζί μου;
Παίρνουμε διαζύγιο και είναι αδιάφορος: Πώς να τον πείσω να κάνει μια συζήτηση μαζί μου; thumbnail

Η 24χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Άντα

Παίρνουμε διαζύγιο και είναι αδιάφορος: Πώς να τον πείσω να κάνει μια συζήτηση μαζί μου;

Καλησπέρα σας είμαι σε διάσταση με τον σύζυγο μου και έχουμε ένα μωρό 4 μηνών. Eξ' αρχής υπήρξαν πολλά προβλήματα μέχρι και απιστία, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Μετά από ένα έντονο καβγά σιωπηλά αποφασίσαμε το διαζύγιο και ο ίδιος κατευθείαν εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια σχέση 6 χρόνων και ένας γάμος μεταγενέστερα οδηγήθηκε στην διάλυση και σε όλη αυτή την απαξίωση.


Δεν έχει καν συζητήσει μαζί μου για όλο αυτό που συνέβη ούτε καν για τους λόγους που θέλει και ο ίδιος το διαζύγιο. Είμαι σίγουρη πως υπάρχει πάλι κάποιο τρίτο πρόσωπο που εννοείται πως δεν παραδέχεται. Είμαι σε απόγνωση και πλήρη απογοήτευση, δεν ξέρω τι να νιώσω, τι να κάνω και πως να προχωρήσω την ζωή μου.


Είναι δυνατόν όλα αυτά να μην ήταν τίποτα για τον ίδιο; Πώς να τον πείσω να κάνει αυτή τη συζήτηση μαζί μου που τόσο χρειάζομαι;


H απάντηση του ειδικού στο ερώτημά σας:


Καλημέρα σας,


Φαίνεται ότι είναι δύσκολη η περίοδος που περνάτε καθώς τα συναισθήματα που βιώνετε ποικίλλουν. Ένα μωρό 4 μηνών από μόνο του δημιουργεί αγωνίες στο γονέα για το νέο ρόλο που έχει αναλάβει και από την άλλη το επικείμενο διαζύγιο για το οποίο οι συνθήκες δεν είναι ξεκάθαρες.


Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να πείσετε κάποιον να μιλήσει. Αυτό που ίσως βοηθήσει και θα είναι ανακουφιστικό και για εσάς είναι να μιλήσετε εσείς ανοιχτά μαζί του και να εκφράσετε τα δικά σας συναισθήματα και τις δικές σας σκέψεις.


Με βάση τα όσα έχουν προκύψει σκεφτείτε εσείς τι θα θέλατε για εσάς αυτή τη στιγμή όσον αφορά το γάμο σας. 

Με εκτίμηση,Σοφία Κουφοπούλου


ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια
6947834889


http://drasipsyhis.gr/ 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X