Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Καλλιόπη Εμμανουηλίδου
Καλλιόπη Εμμανουηλίδου thumbnail

Καλλιόπη Εμμανουηλίδου

Εκπαιδευτική-Συμβουλευτική Ψυχολόγος
MEd, MEd, MSc, Cert.Couns., PhD, CPsycholkalliope.emmanouilidou@gmail.com
6972413922
Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Έρευνα. Έχει δίπλωμα γενικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής διαταραχών πρόσληψης τροφής. Είναι κάτοχος διδακτορικού με θέμα τη νοημοσύνη και το ταλέντο. Έχει συγγράψει τα βιβλία "Ψυχολογία της Διατροφής", τα βιβλία αυτοβοήθειας "Γυρίζω σελίδα…στη διατροφή" και "Γυρίζω σελίδα…στο άγχος" και  το παιδικό βιβλίο "Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει", που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εργάζεται ως ψυχολόγος, ως επιμορφώτρια και ως συντονίστρια σεμιναρίων και σχολών γονέων στη Θεσσαλονίκη.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην σχέση νοημοσύνης και συναισθήματος, στις συναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ατόμων, στην αξιολόγηση νοημοσύνης και δημιουργικότητας, στα αίτια και στην διαχείριση άγχους, στις  διαταραχές πρόσληψης τροφής (συναισθηματική υπερφαγία), στην  συναισθηματική αγωγή, στην διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολικό χώρο, στις ψυχολογικές προσεγγίσεις του ασθενή, στις βιωματικές μεθόδους διδασκαλίας και στην θεραπευτική χρήση των τεχνών.
http://psycho-logos.net http://educpsychology.blogspot.com/
 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X