Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Μπορώ να χάσω τοπικό λίπος με το μηχάνημα Accent;
Μπορώ να χάσω τοπικό λίπος με το μηχάνημα Accent; thumbnail

Μπορώ να χάσω τοπικό λίπος με το μηχάνημα Accent;

Αναγνώστρια μας έθεσε το εξής ερώτημα:


"Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με χαλάρωση και τοπικό πάχος στη κοιλιά και τη μέση. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω περισσότερα για τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα Accent. Όπως πόση ώρα διαρκεί η κάθε θεραπεία, αν πονάει και το κόστος της κάθε θεραπείας. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας"


Την απάντηση μας έδωσε η κα Δ. Νέλλη Τζιβαρίδου, πλαστική χειρουργός:


Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου


Η συσκευή  ACCENT ALMA LASER έχει 2 κεφαλές που λειτουργούν ως μονοπολική και  διπολική ραδιοσυχνότητα.


Η θεραπεία γίνεται για επιδερμική σύσφιξη και λόγω της αύξησης της θερμότητας τοπικά διεγείρει τον μεταβολισμό του λίπους και παρατηρείται τοπική μείωση πόντων.


Η εταιρεία συνιστά 6 συνεδρίες με χρόνο διάρκειας 30 λεπτά ανά περιοχή έτσι ώστε να επιτευχθεί ομοιόμορφη αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος.


Συνήθως οι τιμές κυμαίνονται ανά περιοχή από 150-200 ευρώ.


Η αποτελεσματικότητα του μηχανήματος έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματος και την βαρύτητα του προβλήματος. Το πρόσωπο και ο λαιμός, η εσω επιφάνεια των  βραχιόνων , η πλάτη έχουν καλύτερο αποτέλεσμα  από την έσω επιφάνεια των μηρών και τους γοφούς.


Η περιοχή της κοιλιάς αν παρουσιάζει σημαντική εναπόθεση τοπικού λίπους  και χαλάρωση είτε μετά από εγκυμοσύνη είτε μετά από απώλεια βάρους χρειάζεται πιο δραστικές λύσεις για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


Το καλύτερο θα είναι να εξεταστείτε από έναν ειδικό Πλαστικό χειρουργό που θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για το συγκεκριμένο πρόβλημαComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X