Αρχική / Χάλασε η μεταγραφή;;
Χάλασε η μεταγραφή;; thumbnail

Χάλασε η μεταγραφή;;

Που χάθηκε ξαφνικά ο κλεισμένος Μάρτενς; 


Όλοι τις προηγούμενες εβδομάδας έγραφαν πως ο παίχτης είναι κλεισμένος και θα ήταν και η πρώτη (!) μεταγραφή του Δικέφαλου! 


Το θέμα του παίχτη έχει παγώσει… Γιατί; Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! 


Πρώτα απ΄όλα ο παίχτης δεν συμφώνησε ποτέ με τον ΠΑΟΚ, απλά υπήρχαν κάποιες συζητήσεις, όπως είπε και σε συνέντευξη ο πατέρας του παίχτη! 


Δεύτερον, η Αλκμάαρ δεν τον δίνει γιατί δεν έχει τα χρήματα να κάνει μεταγραφές, με λίγα λόγια να βρει τον αντικαταστάτη του αν φύγει ο παίχτης και έτσι τον υπολογίζει!


Τρίτον, ο παίχτης ψάχνει για κάτι "μεγαλύτερο". Μία ομάδα "μεγαλύτερη" από τον ΠΑΟΚ και με μία καλύτερη πρόταση. Και αυτό είπε ο πατέρας του στην συνέντευξη του…


Τέταρτον και τέλος ο ΠΑΟΚ μπορούσε να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι, αλλά προτοιμούν να κοιτάξουν και για άλλες περιπτώσεις σε αυτήν την θέση! 


Τέλος τίποτα δεν αποκλείεται για την μεταγραφή του παίχτη, το καλοκαίρι όμως. Προς το παρών η συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ έχουν παγώσει γι΄όλους τους παραπάνω λόγους! 


paokplanet.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X