Αρχική / More / Εργασιακά / Με συμφέρει να συνεχίσω να εργάζομαι και αν όχι, πότε είναι καλύτερα να φύγω;
Με συμφέρει να συνεχίσω να εργάζομαι και αν όχι, πότε είναι καλύτερα να φύγω; thumbnail

Με συμφέρει να συνεχίσω να εργάζομαι και αν όχι, πότε είναι καλύτερα να φύγω;

Αναγνώστρια μας ρώτησε: Είμαι τεχνολόγος Ιατρικών εργαστηρίων ΤΕ και διορίστηκα το 1988 στο Ιπποκράτειο Αθηνών ως μόνιμη δημόσιος υπάλληλο. ςΤο Μάιο του 1996 δήλωσα παραίτηση για να συνεχίσω την εργασία μου σε ενα ίδρυμα φυσικής αποκαταστασης ΝΠΔΔ με ασφαλιστικο φορέα το ΙΚΑ έως τέλος Ιουλίου για 3 μήνες δηλαδή και από τον Αύγουστο του 1996 έως και σήμερα είμαι διορισμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο ως μόνιμη.  Έχω τέσσερα παιδιά, γεννημένα 13-5-1990, 4-12-1991, 4-10-2001 και 16-4-2004 αντιστοιχα. Έχω θεμελίωσει δικαίωμα σύνταξης το 2010. Με συμφέρει να συνεχίσω να εργάζομαι και αν όχι πότε είναι καλύτερα να φύγω; Να συμπληρώσω ότι ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι αυτός της κατάργησης του συγκεκριμένου νομου στο δημόσιο, της σύνταξης στην 20 ετία, με τρία και άνω τεκνα.


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Δικηγόρος-Εργατολόγος κ.Λεωνίδας Παππάς 


 


Πλήρη σύνταξη, χωρίς όριο ηλικίας (Χ.Ο.Η.) ως τρίτεκνη και άνω. Δε νομίζω να θιγούν τα θεμελιωμένα δικαιώματα, όπως το δικό σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X