Αρχική / Το τελευταίο δώρο του Σάντος στην Ελλάδα
Το τελευταίο δώρο του Σάντος στην Ελλάδα  thumbnail

Το τελευταίο δώρο του Σάντος στην Ελλάδα

Και τώρα, που δυστυχώς η κατάσταση σοβαρεύει και, τουλάχιστον φαινομενικά, πάει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο είναι ώρα το ελληνικό συλλογικό ποδόσφαιρο να πατήσει λίγο το pause, να παγώσει τη στιγμή και να αναλογιστεί τον κίνδυνο που βρίσκεται μπροστά του: τον κίνδυνο να καταφέρει το ακατόρθωτο των τελευταίων περίπου 13 ετών, να βάλει το δηλητήριο που παρασκευάζει μέσα στο σώμα και τον οργανισμό της Εθνικής ομάδας.


Το μεγαλύτερο προτέρημα, που είχε εξελιχθεί σε χάρισμα της Εθνικής ομάδας από την ημέρα που την παρέλαβε στα χέρια του ο Οτο Ρεχάγκελ μέχρι σήμερα ήταν που κρατούσε μακριά της όλα τα συλλογικά πάθη και “πάθη”. Προτού εισέλθουν στο ξενοδοχείο οι ποδοσφαιριστές πετούσαν από πάνω τους τα συλλογικά, έβγαζαν από το κεφάλι τους όλα όσα τους έβαζε μέσα ο μικρόκοσμος των ομάδων και έμπαιναν στην Εθνική με τη συνείδηση ότι γίνονται μέλη μιας οικογένειας που είναι πολύ πάνω από όλα αυτά.


Μια φορά το έχασε αυτό η Εθνική στη διάρκεια των τελευταίων 13 ετών, το καλοκαίρι του 2008, με τις γνωστές συνέπειες στη συνοχή, την ομοιογένεια και το ομαδικό πνεύμα, και τα γνωστά αποτελέσματα στο Euro 2008.


πηγη:sportdog

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X