Αρχική / More / Celebrity news / Προβλέψεις της ημέρας: Πολλές εκπλήξεις αλλά και παγίδες σήμερα!
Προβλέψεις της ημέρας: Πολλές εκπλήξεις αλλά και παγίδες σήμερα!  thumbnail

Προβλέψεις της ημέρας: Πολλές εκπλήξεις αλλά και παγίδες σήμερα!

Καλό μήνα!  


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Είναι αναγκαίο, σήμερα, να κρατήσεις πολύ καλές σχέσεις με τους γύρω σου, για να μην υπάρχουν εντάσεις και φασαρίες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα περάσεις όμορφα όπου κι αν είσαι.


Ερωτικά: Υπάρχει ένα πάθος που σιγοκαίει μέσα σου, αλλά επειδή πλέον φοβάσαι τον παρορμητισμό σου, προτιμάς να κρατάς χαμηλούς τους τόνους. Η σχέση με Ταύρο πάει να γίνει ξαφνικά πολύ σοβαρή. Λέων και Ζυγός ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου, ενώ η ξαφνική παρόρμηση για ένα Καρκίνο πιθανόν να σε ξαφνιάσει αλλά αξίζει να ζήσεις τη στιγμή.


Οικονομικά & Καριέρα: Αναλογίζεσαι τί χρειάζεται να κάνεις για να εξοικονομήσεις κι άλλα χρήματα, τα οποία είναι αναγκαία αυτή την περίοδο. Επειδή υπάρχει ένα είδος εύνοιας θα καταφέρεις να στρώσεις κάτι από την αρχή. Να προσέξεις, όμως, κάποια χρέη από το παρελθόν, μη βγουν ξαφνικά μπροστά σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά: Προσπαθείς να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να γεφυρώσεις ανόμοιες καταστάσεις, πράγμα δύσκολο, που όμως θα σου δώσει σημαντικές εμπειρίες.


Ερωτικά: Το ενδιαφέρον σου για ένα Ζυγό σε κινεί να φερθείς πολύ διαφορετικά από ό, τι συνήθως, γιατί έχεις αντιληφθεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις προσεγγίσεις. Από την άλλη, ένας επιθετικός Σκορπιός είναι δίπλα σου, αλλά σε πιέζει με τη νευρικότητα του.


Οικονομικά & Καριέρα: Μάλλον ξοδεύεις πολύ ενέργεια να κατευθύνεις συνεχώς κάποια άτομα να ολοκληρώσετε τη συνεργασία σας, ή τείνεις να ασχολείσαι περισσότερο με αυτά που κάνουν οι άλλοι και τελικά χάνεις χρόνο, χωρίς να κάνεις εσύ κάτι ουσιαστικό. Αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα, χρειάζεσαι συγκέντρωση.


   


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά: Επιθυμείς οι άλλοι σε καταλαβαίνουν ή να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σκέψης με εσένα. Αυτό επιτυγχάνεται, τουλάχιστον σήμερα και αύριο, γιατί θα ανοιχτείς και θα εμπιστευτείς τους γύρω σου πολύ περισσότερο. Ο Ερμής, που μπήκε σήμερα στο Λέοντα, θα δώσει μια μεγαλύτερη σταθερότητα στο χαρακτήρα σου και θα προσθέσει μια ιδιαίτερη γοητεία στο λόγο σου.


Ερωτικά: Έχεις όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σου και τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να σχεδιάσεις κάτι για το μέλλον σου. Η σχέση με ένα Λέοντα ή Ζυγό θα γίνει πολύ έντονη και πολύ παθιασμένη. Πιθανόν τα λόγια που θα ανταλλάξετε να είναι βάλσαμο για την ψυχή σου.


Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα δεις ότι εύκολα μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ σου και να ασχοληθείς με πολύ πιο κερδοφόρα θέματα. Αυτό που θα βοηθήσει περισσότερο και θα καθορίσει πολλές εξελίξεις, είναι η διάθεση σου που αλλάζει και γίνεται αισιόδοξη.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά: Σήμερα θα έρθεις σε επαφή και θα επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο, ενώ παράλληλα, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες κοινωνικές και θα συντονίσεις την παρέα για να βγείτε. Μάλιστα, θα φροντίσεις ιδιαίτερα την εμφάνισή σου και θα είναι πολύ προσεγμένη.


Ερωτικά: Έχεις καλύτερη διάθεση και επικοινωνείς πιο εύκολα με το ταίρι σου, καθώς σταματάς τα παράπονα. Ένας Ζυγός σου αρέσει, οπότε προσπαθείς να γίνεις μαζί του αρκετά φιλικός/ή. Επειδή ο χρόνος για σένα είναι πολύτιμος αυτή την περίοδο θα κοιτάξεις να ευχαριστηθείς όσο περισσότερο γίνεται τη σχέση σου. Η εκκεντρικότητα, ιδίως ενός νεώτερου Κριού, σε μια νέα γνωριμία θα σε ωθήσει να δοκιμάσεις νέα ξεχωριστά πράγματα και θα σε βγάλει από τον ήπιο εαυτό σου.


Οικονομικά & Καριέρα: Γαληνεύουν οι άγριες διαθέσεις, μπορείς να εκφράζεις πιο εύκολα τις απόψεις σου και οτιδήποτε θέλεις το ζητάς με μεγαλύτερο τακτ και ευγένεια. Αυτό σε βοηθά στις δύσκολες συνθήκες που έχεις να βγάλεις εις πέρας.


 


ΛΕΩΝ 


Γενικά: O Ερμής μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σου και θα φύγει στις 15/8/14. Αυτή την περίοδο θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να εκφράσεις τις προσωπικές σου ιδέες πιο εύκολα από άλλες φορές. Συγχρόνως, όμως, θα σου δώσει και ένα απόλυτο τρόπο σκέψης. Επομένως, χρειάζεται κάπου να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η διπλωματία και η ευελιξία πάντα θα σε σώζει. Θυμήσου ότι όσο βάζεις στη ζωή σου την κοινωνικότητα, τη φιλία και γενικά την καλή διάθεση, τόσο θα γνωρίζεις αξιόλογα άτομα και θα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου.


Ερωτικά: Επικοινωνείς με ιδιαίτερη επιδεξιότητα, οπότε τίποτε δεν είναι ικανό να σου αλλάξει την ευχάριστη διάθεση. Κάποια στεγανά που υπάρχουν μέσα σου μπορεί με τη μία να σπάσουν και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Σε ένα ταξίδι ίσως γνωρίσεις ξαφνικά ένα Κριό ή ένα Ζυγό.


Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διευρύνεις το πελατολόγιο και τις γνωριμίες σου. Γενικά, βρίσκεσαι σε μια δημιουργική περίοδο κι ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Θέλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και γι' αυτό δε χαλάς εύκολα τα χατίρια των άλλων. Σήμερα, ωστόσο, είσαι υπερβολικά αναποφάσιστος/η, ειδικά σε θέματα αγορών, αλλά ό, τι αφορά καλλυντικά και προϊόντα καλλωπισμού βρίσκεται ήδη μέσα στη λίστα σου.


Ερωτικά: Αφουγκράζεσαι περισσότερο τις ανάγκες του συντρόφου σου και δεν παραπονιέσαι για τις ελλείψεις ή τις μικρές αποτυχίες του. Έχεις διάθεση ερωτική και συγχρόνως θέλεις να ζήσεις μια κανονική οικογενειακή ζωή με το σύντροφό σου, αλλά αυτή την επιθυμία μπορεί να μη μοιράζεται το ταίρι σου, οπότε προσάρμοσε τα θέλω σου στις ανάγκες του.


Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη διάθεση να γίνεις περισσότερο γνωστός και γι' αυτό δουλεύεις ακόμα και μέσα στις διακοπές σκληρά για να καταξιωθείς. Μικρές αντιπαλότητες με ένα Κριό δεν αποκλείονται, επειδή είναι ανταγωνιστικός και θέλει να αναλάβει τα ηνία.


 


 


Διαβάστε τη συνέχεια στο astrology.gr


http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/62116-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-1-8

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X