Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε ένα Peel από το ιατρείο Αναγέννηση και εξαφανίστε πανάδες, ουλές και κηλίδες!
Κερδίστε ένα Peel από το ιατρείο Αναγέννηση και εξαφανίστε πανάδες, ουλές και κηλίδες! thumbnail

Κερδίστε ένα Peel από το ιατρείο Αναγέννηση και εξαφανίστε πανάδες, ουλές και κηλίδες!

3 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν 1 θεραπεία Glykopeel της Filorga από το ιατρείο Αναγέννηση!  


 


Για να είστε μια από τις τυχερές απλά στείλτε Β05 (κενό), το email σας στο 54454 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε. Newsphone1.23 ευρώ ανά sms συμπεριλαμβανομένου φπα. Τεχνική υποστήριξη 2109472166.Τι ακριβώς είναι το Glykopeel
Το Glykopeel® είναι ένα δερματολογικό, επιφανειακό και ολοκληρωμένο Peel το οποίο βελτιώνει ορατά την εμφάνιση του δέρματος, χωρίς καμία παρενέργεια,για την αντιμετώπιση των Δερματικών Βλαβών του Προσώπου.


Το δέρμα είναι ένα δυνατό και αναπλασσόμενο όργανο. Κάθε μέρα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας και από εκεί μετακινούνται προς τα επάνω στρώματα, για να καταλήξουν στη κεράτινη στιβάδα.


Τα παλιά κύτταρα αποβάλλονται δίνοντας τη θέση τους στα νεώτερα. Αυτή ή απολέπιση είναι καθημερινό φυσιολογικό φαινόμενο. Με την πάροδο του χρόνου η διαδικασία αυτή επιβραδύνεται


Οι κηλίδες, δυσχρωμίες, πανάδες, αποτελούν βλάβες από χρόνια έκθεση στον ήλιο. Εντοπίζονται συνήθως σε πρόσωπο και χέρια. Οι καφέ κηλίδες συνδέονται με την υπερβολική και σε συγκεκριμένη θέση παραγωγή μελανίνης, μίας χρωστικής που χρωματίζει και προστατεύει το δέρμα μας. Μετά από πολύ σημαντική έκθεση στον ήλιο, ή κάτω από την επίδραση ορισμένων ορμονών ή ακόμα πιο απλά με τη γήρανση, η μελανίνη παράγεται σε μεγαλύτερη αφθονία και πιο σκούρα.


Συνήθως εμφανίζονται σε άτομα που έχουν ξεπεράσει την τρίτη 3η, την 5η ή την 6η δεκαετία της ζωής τους, αλλά τα τελευταία χρόνια τέτοιες βλάβες του δέρματος παρουσιάζονται και σε νεότερες ηλικίες.


Χλόασμα & Mέλασμα. Πρόκειται για δυσχρωμική αλλοίωση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση μελαγχρωματικών κηλίδων και πλακών με ανώμαλη περιφέρεια που εντοπίζονται στο μέτωπο και συμμετρικά στους κροτάφους και τις παρειές. Το χλόασμα συναντάται κυρίως στις γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, της εμμηνόπαυσης ή συνοδεύει γυναικολογικές παθήσεις και χρήση αντισυλληπτικών. Εμφανίζεται και χωρίς να υπάρχει κάποια διαταραχή, σπανίως δε και στους άνδρες.


Οι ουλές και τα διάφορα σημάδια στο πρόσωπο προκαλούνται από πάρα πολλές αιτίες: ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα, χειρουργικές τομές κ.α. Οι ουλές διαφέρουν ανάλογα την αιτία που τις δημιούργησε, την κατάσταση του δέρματος, και την χρονική διάρκεια που έχουν παραμείνει πάνω στο δέρμα μας. Η εικόνα τους ποικίλει: υπερτροφικές, χηλοειδή, ατροφικές, δυσχρωμικές και οι τρόποι αντιμετώπισης είναι διάφοροι.


Στην ακμή, ο τραυματισμός προκαλείται από τη φλεγμονώδη απάντηση του ίδιου του σώματος μας σε βακτήρια, σμήγμα και νεκρά κύτταρα μέσα στο υποδόριο κρυμμένο τμήμα της τρίχας. Όταν κάποιος ιστός τραυματίζεται, το σώμα αναλαμβάνει την επούλωσή του.


Ανάμεσα στα στοιχεία που αναλαμβάνουν την επιδιόρθωση είναι τα λευκά αιμοφόρα κύτταρα και μία ακολουθία από φλεγμονώδη μόρια, τα οποία έχουν την δουλειά να επιδιορθώσουν τον ιστό και να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση. Σε αρκετές περιπτώσεις το αποτέλεσμα της ανάπλασης- επούλωσης του ιστού αφήνει τα σημάδια της όλης διαδικασίας με την ανάπτυξη ουλών. Η εφαρμογή του Glykopeel 50® συντελεί στην ενεργοποίηση των διαδικασιών ανάπλασης του δέρματος στα συγκεκριμένα σημεία


ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ  


Πανάδες – Δυσχρωμίες – Κηλίδες


Χλόασμα – Μέλασμα


Ακμή – Ουλές


Dr. Ζήσης K. Μπουκουβάλας


Πλαστικός Χειρουργός. Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»


Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Για επιπλέον πληροφορίες στο:  www.drboukouvalas.gr


email: info@drboukouvalas.gr


Ο νικητής θα πρέπει να στείλει μία προσωπική του φωτογραφία και να εκπληρώσει μία συνέντευξη με έναν από τους δημοσιογράφους της συντακτικής ομάδας του boro.gr


AdTech Ad
Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X