Αρχική / More / Celebrity news / Το MEGAφλερτ της Μαριάννας Λάτση
Το MEGAφλερτ της Μαριάννας Λάτση  thumbnail

Το MEGAφλερτ της Μαριάννας Λάτση

Η συμμετοχή της κόρης του καπετάν Γιάννη Λάτση στην ελληνική έκδοση της Huffington Post και η «διαβούλευση» για τις μετοχές του ΔΟΛ και του Πήγασου στο Μεγάλο Κανάλι συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας στον χώρο των ελληνικών media


Τα δώρα εγκαινίων, η συμμετοχή της στην ελληνική έκδοση του Huffington Post, -από κοντά και η διαβούλευση για τις μετοχές του MEGA που κατέχει ο ΔΟΛ συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας για την παρουσία του ομίλου Λάτση και των μελών του στην αγορά των media.Ο καπετάν Γιάννης θα σηκωνόταν από τον τάφο αν μάθαινε ότι μία από τις κόρες του -η Μαριάννα εν προκειμένω- παρέβαινε μία από τις «δέκα εντολές» του γενάρχη του οικογενειακού επιχειρηματικού ομίλου. Συγκεκριμένα, η εντολή του πατέρα Λάτση προς τα τρία παιδιά του -μία ακριβή, δίχως άλλο, παρακαταθήκη- αφορά τη μη ανάμειξη των μελών της οικογένειας στα media. 

Φίλοι της οικογένειας -βετεράνοι των επιχειρήσεων στη στεριά και στη θάλασσα- από την εποχή που η θρυλική «Νεράιδα» έκοβε βόλτες στον Αργοσαρωνικό θεωρούν ότι η Μαριάννα Λάτση, η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του Γιάννη Λάτση, βρέθηκε για άλλη μία φορά στο όριο της παραβίασης της πατρικής εντολής. Ετσι κι αλλιώς, το «μακριά από τα media» ξεκίνησε να… παραβιάζεται με τη συμμετοχή της στην εταιρεία που ελέγχει την ελληνική έκδοση του Huffington Post. 

Αν και ο κύκλος της στο μεγαλοπρεπές «Παλλάς Αθηνά», το πρώην ξενοδοχείο «Απέργη» στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, το οποίο στεγάζει, πέραν όλων των άλλων, το Ιδρυμα Λάτση, μιλά για «μικρή συμμετοχή» και για «αστεία λεφτά» και κυρίως για μια γενναιόδωρη κίνηση προς μια διαχρονική φίλη της οικογένειας (εννοώντας τη γεννηθείσα στις 15 Ιουλίου 1950 Αριάννα Στασινοπούλου, νυν Arianna Huffington), εντούτοις το παραθυράκι της παραβίασης άνοιξε. Το πόσο και για ποιους λόγους θα φανεί με τον καιρό…


Protothema.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X