Αρχική / Υγεία / Οφθαλμολογία / Προβλήματα στην όραση: Γιατί βλέπω θαμπά;
Προβλήματα στην όραση: Γιατί βλέπω θαμπά; thumbnail

Γιώτα, 42 ετών

Προβλήματα στην όραση: Γιατί βλέπω θαμπά;

ΕΡΩΤΗΜΑ
Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα με το αριστερό μου μάτι. Έχω κάνει αξονική αλλά ήταν καθαρή. Έχω πάει στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ αλλά δεν βρήκαν πρόβλημα στην όραση. Έχω πάει σε 3 οφθαλμίατρους αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όμως εγώ βλέπω θαμπά σαν να έχει μπει μία κουρτίνα στο μάτι μου. Σήμερα πήγα σε παθολόγο και μου είπε ότι μπορεί να έχω πτώση στο βλέφαρο. Θα κάνω και OCT και μέτρηση οπτικού πεδίου στις 6 Μαρτίου. Όμως εγώ ανησυχώ μην έχω κάτι σοβαρό. Θέλω τη βοήθεια σας. Σας παρακαλώ, τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την απάντηση σας


Στο ερώτημα απάντησε η Έλενα Κεφάλα, Χειρουργός ΟφθαλμίατροςΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο έλεγχος που σας έχουν συστήσει οι συνάδελφοι οφθαλμίατροι κι έχετε κάνει μέχρι τώρα είναι ο ενδεδειγμένος για την περίπτωσή σας. Ολοκληρώστε τον έλεγχο που σας έχουν συστήσει οι ειδικοί ιατροί. Ακολουθήστε τις οδηγίες τους χωρίς άγχος, το οποίο μερικές φορές επιδεινώνει την κατάσταση.


 


Έλενα Κεφάλα, MICOpth


Χειρουργός Οφθαλμίατρος


Αθανασιάδη 3-5 – Αθήνα (στάση metro Αμπελόκηποι)


τηλ. 210 645 89 59


site: http://lasermiopias.gr


  


 


Σύντομο βιογραφικό
Η Έλενα Κεφάλα είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.


Εξειδικεύεται στη χειρουργική προσθίου ημιμορίου του οφθαλμού, που περιλαμβάνει τομείς όπως:  • η διαθλαστική χειρουργική με LASER και

  • ο καταρράκτης.


Διατέλεσε Αναπληρώτρια Διευθύντρια & Επιμελήτρια Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Conquest, Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.


Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία:  • στο East Sussex Hospital (Μεγάλη Βρετανία)

  • στο Watford General Hospital (Μεγάλη Βρετανία) και

  • στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, στην Παιδοφθαλμολογία.


Εξειδικευμένες γνώσεις στις επεμβάσεις με laser απέκτησε στο Τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής στο Queen Victoria Hospital του East Grinstead στη Μεγ.Βρετανία.


Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέπτυξε δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα τόσο με τη δημιουργία ιδιωτικού ιατρείου, όσο και ως συνεργάτης και ιατρικός σύμβουλος σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και στο πολυιατρείο του MediSystem.


Έχει δημοσιεύσει σε διάφορα ξένα κι ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κι έχει λάβει μέρος σε πληθώρα ιατρικών συνεδρίων με ανακοινώσεις.


Ενημερωτικά άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα έντυπα του ημερησίου και περιοδικού τύπου.


Περιλαμβάνεται στη λίστα των προτεινομένων οφθαλμιάτρων της British Embassy of Athens.


Το ιδιωτικό της ιατρείο βρίσκεται στην Αθήνα, Αθανασιάδου 3-5, ΤΚ 11521, δίπλα στην Ευρωκλινική Αθηνών, στη στάση metro «Αμπελόκηποι». (τηλ. 210 645 89 59 )


Website: http://lasermiopias.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X