Ο Αχιλλέας παρακολούθησε τα σεμινάρια του boro.gr!

Ο κύριος Αχιλλέας Πιπίνης ήταν ο νικητής που παρευρέθηκε στα σεμινάρια ψυχικής ανθεκτικότητας του κύριου Σταλίκα. Επικοινωνήσαμε μαζί του, για να μας πει πως βίωσε αυτή την εμπειρία και να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

“Είμαι 34 ετών και δουλεύω σε μια ιδιωτική επιχείρηση. Πολύ καλό σεμινάριο και εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε στο να αντιδράσω θετικά σε μια στιγμή δύσκολη π.χ να κρατήσω τον θυμό μου, να ανεβεί η διάθεσή μου. Γενικά ήταν μια θετική ψυχολογία όπως το λέει και το σεμινάριο δηλαδή σε βοηθάει στο να αναπτύξεις πυγμή στην ψυχολογία σου σε μια δύσκολη κατάσταση και να δεις τα πράγματα ποιο θετικά και να τα αναλύσεις. Καθημερινά εφαρμόζω κάποιες ασκήσεις και θεωρίες. Όπως για παράδειγμα, να αλλάξουμε την διάθεσή μας με ένα άκουσμα κεηλαδίσματος, μιας εικόνας κλπ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω τηλεφωνικά, είναι πάντως πολύ απλό και βοηθάει. Το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που έχουν συμβεί στη χώρα, η ψυχολογία μας έχει πέσει κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Το site μου το σύστησε ένας φίλος μου και με ενδιέφερε αυτό το σεμινάριο και δήλωσα συμμετοχή. Το σεμινάριο ήταν πολύ καλό και συγκεκριμένα το πρώτο στο οποίο ήταν και ο κύριος Σταλίκας. Μεγάλη διαφορά. Με ταξίδεψε πολύ, με πολύ απλά λόγια και γενικά μας βοήθησε. Αντιθέτως η άλλη η κυρία μας δυσκόλεψε λίγο αλλά ο κύριος Σταλίκας ήταν τέλειος. Συγκεκριμένα μας μάγεψε κανονικά και μας ταξίδεψε με τις ιστορίες που είπε και μας έδωσε να καταλάβουμε πιο πολλά πράγματα από τις υπόλοιπες 16 ώρες του σεμιναρίου”

Σχετικά άρθρα