Αρχική / More / Εργασιακά / Μπορώ να βγω στην σύνταξη;
Μπορώ να βγω στην σύνταξη; thumbnail
Η αβεβαιότητα που επικρατεί στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα με τις διαρκείς αλλαγές από πλευράς κυβέρνησης, έχει δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στον κόσμο. Στη δύσκολη αυτή θέση βρέθηκε και ένας αναγνώστης μας ο οποίος μας υπέβαλε το ερώτημά του και εμείς με την σειρά μας το απευθύναμε στον πλέον αρμόδιο. «Καλησπέρα κύριε Μπούρλο. Θα ήθελα να με βγάλετε από τη δύσκολη θέση που είμαι. Υπηρετώ στο πυροσβεστικό σώμα από τις 28/2/91. Έχω 1.400 ένσημα ΙΚΑ και 18 μήνες στρατό (πληρωμένος) και 5 χρόνια πλασματικά (θα τα πληρώσω). Ποια είναι η γνώμη σας; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.»Ηλίας Γράφει ο Δικηγόρος Δημήτρης Μπούρλος Καλησπέρα σας! Μπορείτε να φύγετε χωρίς όριο ηλικίας. Είχατε στις 31-12-2010, 24 έτη και 6 μήνες. Για τον υπολογισμό του ποσού θα χρειαστεί εκκαθαριστικό.

Μπορώ να βγω στην σύνταξη;

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα με τις διαρκείς αλλαγές από πλευράς κυβέρνησης, έχει δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στον κόσμο. Στη δύσκολη αυτή θέση βρέθηκε και ένας αναγνώστης μας ο οποίος μας υπέβαλε το ερώτημά του και εμείς με την σειρά μας το απευθύναμε στον πλέον αρμόδιο.

«Καλησπέρα κύριε Μπούρλο. Θα ήθελα να με βγάλετε από τη δύσκολη θέση που είμαι. Υπηρετώ στο πυροσβεστικό σώμα από τις 28/2/91. Έχω 1.400 ένσημα ΙΚΑ και 18 μήνες στρατό (πληρωμένος) και 5 χρόνια πλασματικά (θα τα πληρώσω). Ποια είναι η γνώμη σας; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.»Ηλίας

Γράφει ο Δικηγόρος Δημήτρης Μπούρλος

Καλησπέρα σας!

Μπορείτε να φύγετε χωρίς όριο ηλικίας. Είχατε στις 31-12-2010, 24 έτη και 6 μήνες. Για τον υπολογισμό του ποσού θα χρειαστεί εκκαθαριστικό.

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X