4+1 celebrities που έκλεισαν τα 50 και δεν τους φαίνεται! Πώς διατηρούνται τόσο νέες;

Σάλμα Χάγιεκ, Τζένιφερ Άνιστον και Μόνικα Μπελούτσι είναι μόνο μερικές από τις celebrities που έκλεισαν μισό αιώνα ζωής και ακόμα δείχνουν σούπερ νέες και πολύ όμορφες, με πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται ποια είναι τα μυστικά τους.

Για παράδειγμα, η Σάλμα Χάγιεκ λατρεύει τους χυμούς, ζυγίζεται συνέχεια για να έχει τον έλεγχο του επιθυμητού της βάρους και περπατάει βγάζοντας τον σκύλο βόλτα.

Στο ίδιο κλίμα, φαίνεται πως είναι και η Τζένιφερ Άνιστον, με τη συμβουλή της να έχει ως εξής: «πάντα είναι ωφέλιμο να ρυθμίζουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας και να ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας γιατί σημασία δεν έχει να εξαντληθεί ο οργανισμός».

Όμως, τα tips που τηρεί η Μόνικα Μπελούτσι διαφέρουν κάπως μιας και σχετίζονται με το ελαφρύ μακιγιάζ που προτιμάει, δηλαδή κάτι που δεν βαραίνει το πρόσωπο πολύ, ενώ όπου δεν χρειάζεται, δεν βάφεται. Και προσέχει τη διατροφή της αν έχει κανονίσει κάποια δουλειά. Διαφορετικά, δηλώνει λάτρης του φαγητού, τηρώντας την ιταλική καταγωγή της.

Από την άλλη, τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και η Βαϊόλα Ντέιβις είναι φαν της γυμναστικής και συχνά πυκνά «λιώνουν» στο αγαπημένο τους πρόγραμμα.

Σάλμα Χάγιεκ

https://www.instagram.com/p/CAYB8sFJKyM/

Τζένιφερ Άνιστον

https://www.instagram.com/p/B8cPQLjBdYY/

Μόνικα Μπελούτσι

https://www.instagram.com/p/B8EvgydCVtS/

Τζένιφερ Λόπεζ

https://www.instagram.com/p/B9zXwO7JZKm/

Βαϊόλα Ντέιβις

https://www.instagram.com/p/CAnvb_TBaEU/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Όταν οι celebrities μας έδειξαν τους εντυπωσιακούς κήπους στα σπίτια τους! 5 ιδέες και για τον δικό σου!

Γέμισε το Instagram… λουλούδια! Πώς πέρασαν οι celebrities την Πρωτομαγιά;

Στις… ντουλάπες 4 celebrities. Οι ωραιότερες γκαρνταρόμπες!

Σχετικά άρθρα