Όταν οι celebrities μας έδειξαν τους εντυπωσιακούς κήπους στα σπίτια τους! 5 ιδέες και για τον δικό σου!

Ο κορωνοϊός κράτησε όλο τον πλανήτη μέσα και δεν τη… γλίτωσαν οι εκατομμύρια celebrities που πλέον έπρεπε να μένουν στο σπίτι τους, δίχως να είναι σε θέση να ακολουθούν το πρόγραμμά τους με όλες τις υποχρεώσεις και τις φωτογραφίσεις τους.

Έτσι, τα social media γέμισαν με φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στο σπίτι τους, από μαγειρέματα και από παλαιότερες φωτογραφίες που βρήκαν στο κινητό τους και τις δημοσίευσαν στο πλαίσιο του «#throwback».

Πολλές είναι μάλιστα, εκείνες οι celebrities που έχουν εντυπωσιακούς κήπους και μεγάλες αυλές αν και δεν μπορούμε να τους απολαύσουμε σε όλο τους το μεγαλείο. Η Βάσω Λασκαράκη, η Βασιλική Μιλλούση και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μερικές.

5 ιδέες και για τον δικό σας κήπο!

Εξάλλου, όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό μπορεί να αποτελέσει και πηγή για έμπνευση για τον δικό σας κήπο (αν έχετε), την ταράτσα σας ή ακόμα και το δικό σας μπαλκόνι! Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε ένα φυτό αναρριχώμενο. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμο και άνετο αντί για καρέκλες, να βάλετε μαξιλάρια ή ένα μικρό παγκάκι.

Και σαφώς, δεν ξεχνάμε τα διακοσμητικά, όπως τα κεριά και τα φαναράκια, σε ό,τι μέγεθος και αν θέλετε. Εξάλλου, το μεγάλο πλεονέκτημα με τα φαναράκια είναι πως μπορείτε να τα κρεμάσετε, να τα βάλετε στο πάτωμα (αν είναι μεγάλα) ή να τα τοποθετήσετε στο τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/CASKtgvDo-l/

https://www.instagram.com/p/B94nEweJL1S/

https://www.instagram.com/p/B_XE_8TH7Ly/

https://www.instagram.com/p/CALG-JIjgAu/

https://www.instagram.com/p/B9rCa8ZJT73/

https://www.instagram.com/p/B_xEq0wJJob/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γέμισε το Instagram… λουλούδια! Πώς πέρασαν οι celebrities την Πρωτομαγιά;

#μένουμεσπίτι. 7 celebrity looks για άνετο ντύσιμο! Ένα για κάθε ημέρα…

Μπορείτε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον κορωνοϊό, πατώντας εδώ.

Σχετικά άρθρα