Απιστία: Όταν ο άνδρας σου μιλά με άλλες στο facebook thumbnail

Δήμητρα, αναγνώστρια του boro.gr

Απιστία: Όταν ο άνδρας σου μιλά με άλλες στο facebook

Υποψιαζομαι οτι μιλαει με αλλες στο facebook, είναι σωστό να κοιτάξω στον υπολογιστή του; Από την άλλη μεριά αν αυτό θεωρείται κατινιά πώς μπορώ να ρωτήσω κάτι ευθέως; Και αν παρεξηγηθεί; Πρέπει να ψάχνουμε τα πράγματα του άλλου προληπτικά; 


Απαντά η ψυχολόγος Παυλίνα Πουλίδη 



 Αγαπητή αναγνώστρια


Από την ιστορία σας αντιλαμβάνομαι ότι έχετε αρχίσει να αμφιβάλλετε για την αφοσίωση του συντρόφου σας και να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σας. Συμπεριφορές όπως αυτές που περιγράφετε παραπάνω δεν βοηθούν, αντιθέτως είναι ένας έμπρακτος τρόπος να δηλώσετε την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχετε προς αυτόν και έτσι να ξεκινήσετε έναν φαύλο κύκλο αρνητικής αλληλεπίδρασης. Όπως θα γνωρίζετε βασικό στοιχείο για την «οικοδόμηση» μιας υγιής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτηθείτε λοιπόν αν ο σύντροφος σας είναι ένα άτομο που νιώθετε ασφάλεια κοντά του έτσι ώστε να μπορείτε να τον εμπιστευτείτε. Αν λοιπόν νιώθετε ασφάλεια μαζί του, μπορείτε να είστε ειλικρινής απέναντι του και να εκφράσετέ αυτό που νιώθετε έτσι ώστε να ανακαλύψετε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή είναι προβολές δικών σας συναισθημάτων και κυρίως δικής σας ανασφάλειας. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X