Ματθίλδη Μαγγίρα: Τρέφομαι με ηλιακή ενέργεια και δεν πεινάω  thumbnail

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τρέφομαι με ηλιακή ενέργεια και δεν πεινάω

Εναν ιδιαίτερο τρόπο για να διατηρεί τη σιλουέτα της άψογη έχει βρει η Ματθίλδη Μαγγίρα η οποία αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι τρέφεται με ηλιακή ενέργεια. Η μέθοδος λέγεται «Sun Gazing» ή αλλιώς ηλιαθέαση.


«Ή την πρώτη ώρα από την ανατολή του ηλίου, ή την τελευταία ώρα από την δύση που ο ήλιος δεν έχει υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες για να βλάψουν το μάτι, βλέπεις τον ήλιο. Ξεκινάς βέβαια και το εκπαιδεύεις το μάτι σου, την πρώτη μέρα 10 δευτερόλεπτα. Πάντα ξυπόλητος ώστε να γειώνεις την ηλιακή ενέργεια. Κοιτάς τον ήλιο 10 δευτερόλεπτα, την επόμενη 20, πάντα προσθέτεις 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσεις τα 44 λεπτά που ολοκληρώνεται αυτή η θεραπεία» δήλωσε η ηθοποιός αφήνοντας άναυδη την παρουσιάστρια.


«Τρέφεσαι για όλη την υπόλοιπη ζωή σου με ηλιακή ενέργεια, διορθώνονται όλες οι ασθένειες των ματιών. Έχω δει αλλαγή και στα μάτια, βλέπω καταπληκτικά» δήλωσε στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά προσθέτοντας πως επιπλέον έχει γίνει χορτοφάγος εδώ και 5 χρόνια.


«Έχω κάνει και άλλες αλλαγές, έγινε χορτοφάγος πριν από 5 χρόνια κι αυτό με έχει βοηθήσει».


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X