Το καρφί του Πάνου Μιχαλόπουλου για την Κορομηλά και οι φωτογραφίες του γάμου τους thumbnail

Το καρφί του Πάνου Μιχαλόπουλου για την Κορομηλά και οι φωτογραφίες του γάμου τους

Ούτε έχει δει την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά ούτε έχει καμία όρεξη να την δει. Ο λόγος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τον πρώτο σύζυγο της παρουσιάστριας, ο ποός ανέφερε ότι δεν βλέπει τέτοιου είδους εκπομπές.


Ο γόης των '80 και η Ρούλα Κορομηλά γνωρίστηκαν το 1981, οππότε και ερωτεύτηκαν  κεραυνοβόλα.Επτά χρόνια αργότερα, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον δέυτερο γάμο του ηθοποιού, αλλά πρώτο για την τότε γραμματέα στην Κρατική Τηλεόραση.


Ωστόσο, ο γάμος του Πάνου Μιχαλόπουλου και της Ρούλας Κορομηλά έληξε δύο χρόνια μετά και έκτοτε διατηρούν τυπικά φιλικές σχέσεις. 


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo, ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και άφησε αιχμές για αυτού του είδους τα τηλεοπτικά προϊόντα: "Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ"


Την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την παρακολουθεί; «Όχι, ούτε Ελένη. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάρα πολλά όμως. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω στις εκπομπές. Δεν έχω κάτι να τους πω»,  τόνισε.

Για τη σχέση του με το χρόνο απάντησε όπως αρμόζει σε έναν ωραίο άντρα που έχεο απολαύσει κάθε στιγμή της ζωής του: "Δεν κάνω καμία σύγκριση στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όποιος μεγαλώνει σωστά, είναι ήρεμος και βλέπει συνεχώς το πρόσωπο του στον καθρέφτη, δεν θα πέσει στην παγίδα της αυτοκαταστροφής. Δεν πρέπει να τρομάζεις με την εικόνα σου. Εγώ δεν τρόμαξα ποτέ με την εικόνα μου, γιατί δεν έχω υπαρξιακά προβλήματα. Ούτε με τα άσπρα μου πλέον μαλλιά έχω πρόβλημα. Απλά δεν τα βγάζω στη δημοσιότητα. Τα κρατάω για μένα και την οικογένεια μου."


Πηγή: http://www.enikos.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X