Τζόνι Ντεπ: "Δεν είναι βίαιος" λένε η πρώτη του σύζυγος και ο Μίκι Ρουρκ  thumbnail

Τζόνι Ντεπ: "Δεν είναι βίαιος" λένε η πρώτη του σύζυγος και ο Μίκι Ρουρκ

Στο πρόσωπο της πρώτης συζύγου του και του Μίκι Ρουρκ φαίνεται πως βρήκε δύο «συμμάχους» ο Τζόνι Ντεπ, οι οποίοι λένε ότι ο ηθοποιός δεν είναι βίαιος.


Η Αμπερ Χερντ, η σύζυγος του Ντεπ με την οποία είναι σε διάσταση, κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά, πείθοντας το δικαστήριο να βγάλει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του.


«Δεν μου φαίνεται βίαιος άνθρωπος. Είναι χαμηλών τόνων τύπος, πάντα ήταν. Ενας τζέντλεμαν, όχι βίαιος», είπε ο Μίκι Ρουρκ στο TMZ. Ο 63χρονος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την Αμπερ Χερντ, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Ντεπ πριν 15 μήνες.


«Σύμμαχος» του ηθοποιού φαίνεται πως είναι και η Λόρι Αν Αλισον, η πρώτη του σύζυγος. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, εκείνη είπε σε φίλους ότι ο Ντεπ- με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1983 έως το 1985- είναι ένα ήπιο πρόσωπο, ευγενικό με τα ζώα και ότι ποτέ δεν υπήρξε επιθετικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.


Αν και έχουν χωρίσει, οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι, σύμφωνα πάντα με το TMZ.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X