Πώς να διορθώσετε την επιδερμίδα σας χωρίς χειρουργικό lifting thumbnail
Ουσιαστικά, διορθώνουμε τη χαλάρωση στο κάτω μέρος του προσώπου, χωρίς όμως να χρειαστεί να αποκολλήσουμε και να τραβήξουμε την επιδερμίδα. Επίσης την διορθώνουμε με την χρήση του πιο ασφαλούς και φιλικού υλικού για το σώμα μας, του ιδίου μας του λίπους!

Πώς να διορθώσετε την επιδερμίδα σας χωρίς χειρουργικό lifting

                                                                              Lipofilling


Από τον Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό,  M.D, PH.DΚαθώς μεγαλώνουμε η επιδερμίδα του προσώπου, χάνει τον όγκο της. Ο συνδετικός ιστός στις παρειές αδυνατίζει, ο λιπώδης ιστός υποστρέφει, οι γωνίες του στόματος πέφτουν και το περίγραμμα της κάτω γνάθου αμβλύνεται. Αιτία είναι η μείωση της οστικής πυκνότητας, η ατροφία του κολλαγόνου και κυριότερα του λίπους, δίνοντας την εικόνα ενός τετράγωνου γερασμένου προσώπου.


 


Τα ενέσιμα αυξητικά υλικά έφεραν την επανάσταση στην πλαστική χειρουργική. Ωστόσο, μερικές φορές οι γυναίκες ζητούν μια λύση με μεγαλύτερη διάρκεια, πιο φυσικό αποτέλεσμα και περισσότερη ασφάλεια χωρίς να θέλουν να καταφύγουν στο χειρουργικό lifting. Η πλαστική χειρουργική βρήκε τη λύση: λίπος από τον ίδιο τον οργανισμό.


 


Η λήψη του λίπους γίνεται με τοπική αναισθησία στους γλουτούς ή σε κάποιο άλλο σημείο με τοπικό πάχος χρησιμοποιώντας ειδικές κάνουλες, καθώς και μειωμένη αναρροφητική πίεση. Το λίπος μετά από ειδική επεξεργασία (καθαρισμό, φυγοκέντριση, εμπλουτισμό) επανατοποθετείται με μικροκάνουλες στο πρόσωπο σε περιοχές που υπάρχει απώλεια όγκου. Στόχος μας είναι όχι μόνο να διορθώσουμε την αίσθηση του “βυθισμένου” προσώπου, αλλά επιπλέον να χρησιμοποιήσουμε τα ζυγωματικά για να εξασφαλίσουμε γενικότερη ανόρθωση.


Καθώς ο όγκος τους “τραβάει” το δέρμα προς τα πάνω, του δίνει το υπόβαθρο για να τεντωθεί και να δείξει σφριγηλό. Ουσιαστικά, διορθώνουμε τη χαλάρωση στο κάτω μέρος του προσώπου, χωρίς όμως να χρειαστεί να αποκολλήσουμε και να τραβήξουμε την επιδερμίδα. Επίσης την διορθώνουμε με την χρήση του πιο ασφαλούς και φιλικού υλικού για το σώμα μας, του ιδίου μας του λίπους!


 


Τα πρόσωπα με έντονα, ψηλά “μήλα” αποπνέουν έναν υγιή, νεανικό αέρα. Αντίθετα, όταν είναι επίπεδα και πτωτικά, κάνουν το άτομο να δείχνει κουρασμένο και ηλικιωμένο. Η κατωφερής μετακίνηση των όγκων του προσώπου προσθέτει χρόνια στην εμφάνιση και την εντύπωση που προκαλεί στους άλλους.


 


Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας.


 


-Ανόρθωση του προσώπου χωρίς χειρουργικό lifting


-Φυσικό αποτέλεσμα


-Μεγαλύτερη διάρκεια


-Περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με τα συνθετικά fillers( δικό μας λίπος).


 


  


Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D


Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.


www.drboukouvalas.gr


info@drboukouvalas.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X