Τί είναι και πώς λειτουργεί το κιτ προσομοίωσης αυξητικής στήθους thumbnail
Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά ακριβής και βοηθάει σε μέγιστο βαθμό στη σωστή απόφαση. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δει η γυναίκα αυτή μετά το χειρουργείο ένα μέγεθος μαστού το οποίο δεν την ικανοποιεί και το αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους θα είναι φυσικό κι αυτό που επιθυμούσε.

Τί είναι και πώς λειτουργεί το κιτ προσομοίωσης αυξητικής στήθους

ΕΙΔΙΚΟ KIT ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ


 


 Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος

Κάθε γυναίκα που θέλει να βελτιώσει την αισθητική του στήθους της κάνοντας αυξητική, θέλει να έχει μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα είναι μετά την επέμβαση. Ο πλαστικός χειρουργός προσπαθεί με διάφορους τρόπους να βοηθήσει τη γυναίκα σε αυτό το θέμα και μαζί να βρουν πιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για να δείχνει το στήθος φυσικό.


 


Ο πλαστικός χειρουργός βοηθά στην επιλογή του ενθέματος


Ο πλαστικός χειρουργός ενεργεί με διάφορους τρόπους για να βοηθήσει τη γυναίκα στη σωστή επιλογή του ενθέματος. Το πρώτο βήμα γίνεται κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Εκεί, προσπαθεί με λόγια να εξηγήσει πώς περίπου θα είναι το στήθος. Ακολουθεί η επίδειξη φωτογραφιών από περιπτώσεις άλλων γυναικών που έχουν υποβληθεί σε αυξητική μαστών και που φυσικά έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος. Βέβαια, πολλές γυναίκες φέρνουν φωτογραφίες  από στήθη άλλων γυναικών. Αυτό είναι θεμιτό, έτσι ώστε ο πλαστικός χειρουργός να καταλάβει ποια είναι τα αισθητικά τους κριτήρια και οι επιθυμίες τους.


 


Ειδικό κιτ προσομοίωσης αυξητικής στήθους


Ο προβληματισμός και η αμφιβολία στην επιλογή του κατάλληλου ενθέματος βρήκαν πρόσφατα τη λύση τους. Μπορεί πλέον μια γυναίκα να δει  επάνω της  στον καθρέφτη, πως θα είναι μετά την επέμβαση και να προσαρμόσει διάφορα «ενθέματα» ανακαλύπτοντας «ζωντανά» πιο είναι το ιδανικό γι’ αυτήν. Σε αυτό βοηθά το νέο, ειδικό kit προσομοίωσης αυξητικής στήθους, το οποίο πρόσφατα έχει διαθέσει σε χρήση συγκεκριμένων πλαστικών χειρουργών η παγκόσμια εταιρεία ενθεμάτων Αlergan.


 


Ενθέματα αυξητικής υψηλότατης ποιότητας


Η εταιρεία Alergan παράγει τα ενθέματα Natrel, αμερικάνικης κατασκευής και υψηλότατης ποιότητας. Έχουν έγκριση από το FDA των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστό για την αυστηρότητα των ελέγχων του και των εγκρίσεών του.


Το kit προσομοίωσης αυξητικής στήθους περιλαμβάνει ειδικό στηθόδεσμο προσαρμογής, διάφορα επιθέματα, διαφόρων μεγεθών, καθώς και ειδικό κορμάκι, το οποίο προσομοιάζει με το δέρμα της γυναίκας.


 


Πως λειτουργεί το κιτ προσομοίωσης αυξητικής στήθουςΗ γυναίκα τοποθετεί τον κατάλληλο στηθόδεσμο, ανάλογα με το μέγεθος του θώρακά της.


Με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού προσαρμόζει διάφορους συνδυασμούς επιθεμάτων μέσα από αυτόν.


Κατόπιν, η γυναίκα φοράει το κορμάκι και βλέπει ζωντανά στον καθρέφτη πόσο δείχνει ότι είναι το μέγεθος των μαστών της με τα συγκεκριμένα επιθέματα.


Έχει την ελευθερία κι ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς μέχρι να αποφασίσει ποιο είναι αυτό που την ικανοποιεί.


Όταν βρεθεί ο συνδυασμός επιθεμάτων που την ικανοποιούν αισθητικά, έχει αυτομάτως και το μέγεθος του μαστού, το οποίο επιθυμεί.


Τα ειδικά επιθέματα του kit προσομοίωσης αντιστοιχούν σε ένα συγκεκριμένο ένθεμα στον ειδικό κατάλογο της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, ο πλαστικός χειρουργός έχει ακριβώς το ένθεμα που θα χρησιμοποιήσει στην επέμβαση και θα δώσει στη γυναίκα το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.


Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά ακριβής και βοηθάει σε μέγιστο βαθμό στη σωστή απόφαση. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δει η γυναίκα αυτή μετά το χειρουργείο ένα μέγεθος μαστού το οποίο δεν την ικανοποιεί και το αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους θα είναι φυσικό κι αυτό που επιθυμούσε.


 


Πληροφορίες-Πηγή: www.αυξητικηστηθουσ.com


Αθανάσιος Χριστόπουλος


Πλαστικός Χειρουργός

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X