Νέα μη επεμβατική θεραπεία ματιών thumbnail
Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν τη 7η προτεραιότητα στις αισθητικές επεμβάσεις. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλος τρόπος αντιμετώπισής τους καθώς η περιοχή αυτή είναι πολύ ευαίσθητη....

Νέα μη επεμβατική θεραπεία ματιών

Από τον Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό,  M.D, PH.DRedensity 4 Eyes


Ασφαλής και φυσική διόρθωση της περιοχής των ματιών


Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν τη 7η προτεραιότητα στις αισθητικές επεμβάσεις. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλος τρόπος αντιμετώπισής τους καθώς η περιοχή αυτή είναι πολύ ευαίσθητη.


Το Redensity 4 Eyes είναι το πρώτο ενέσιμο gel με υαλουρονικό οξύ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη θεραπεία της λεπτής και ευαίσθητης περιοχή γύρω από τα μάτια. Αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, το οποίο αντικαθιστά την απώλεια όγκου και διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος, αναμειγμένο  με επανορθωτικά συστατικά (αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Β6), για την επανόρθωση των μαύρων κύκλων, τις σακούλες και τις λεπτές γραμμές των ματιών. Περιέχει λιδοκαϊνη (αναισθητικό) για να ελαχιστοποιεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.


Τα αποτελέσματα της θεραπείας Redensity 4 Eyes είναι άμεσα και έχουν διάρκεια  από 9 μήνες μέχρι ένα χρόνο.


 


Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D


Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». 


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS. 


www.drboukouvalas.gr


info@drboukouvalas.gr


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X