Έχω μικρό στήθος και με ενοχλεί η απόσταση μεταξύ των δυο μαστών. Μπορεί να διορθωθεί; thumbnail

Η ΝΑΝΤΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.

Η μικρομαστία η οποία σας απασχολεί βεβαίως και συνοδεύεται μεγαλύτερη του φυσιολογικού απόσταση μεταξύ των δύο μαστών....

Έχω μικρό στήθος και με ενοχλεί η απόσταση μεταξύ των δυο μαστών. Μπορεί να διορθωθεί;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Καλησπέρα σας ειμαι 27 ετων Το πρόβλημά μου είναι αισθητικής φύσεως Εχω μικρό στήθος και με ενοχλει αρκετά,αλλά εκτός αυτόυ με ενοχλει πάρα πολύ οτι η αποσταση αναμεσα στους δυο μαστους-η λεγομενη καμαρα-ειναι καπως μεγάλη.Μπορει να λυθεί αυτο το πρόβλημα με την αυξητική μαστού ή όχι;Σας ευχαριστω για το χρόνο σας. 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ζήσης  Κ. Μπουκουβάλας, πλαστικός χειρουργός,  M.D, PH.D



ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 


Αγαπητή Κυρία,



Η μικρομαστία η οποία σας απασχολεί βεβαίως και συνοδεύεται μεγαλύτερη του φυσιολογικού απόσταση μεταξύ των δύο μαστών. Με την χρήση των κατάλληλων ενθεμάτων και την ορθή χειρουργική τεχνική ασφαλώς και μπορεί να αποκατασταθεί το ζήτημα στο οποίο αναφέρεστε. Απαιτείται ασφαλώς να μας επισκεφθείτε για μια απο κοντά εκτίμηση και συζήτηση.



Δρ. Ζησης Κ. Μπουκουβαλας 

Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». 


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS. 


 www.drboukouvalas.gr


 info@drboukouvalas.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X