Αρχική / Σχέσεις / Ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου, 20 χρόνια μεγαλύτερος. Πώς να τον προσεγγίσω χωρίς να φανεί περίεργο;
Ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου, 20 χρόνια μεγαλύτερος. Πώς να τον προσεγγίσω χωρίς να φανεί περίεργο; thumbnail

Η 20χρονη Αθηνά, αναγνώστρια του boro.gr,

Ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου, 20 χρόνια μεγαλύτερος. Πώς να τον προσεγγίσω χωρίς να φανεί περίεργο;

Είμαι φοιτήτρια και ερωτευμένη με τον καθηγητή μου που είναι γύρω στα 40-45. Είναι ευγενικός, ευπροσήγορος και γοητευτικός. Οι περισσότερες φοιτήτριες γοητεύονται του κάνουν νάζια και εκείνος το γνωρίζει. Ακούγεται στην πανεπιστημιακή κοινότητα ότι είχε δεσμό παλιά με φοιτήτρια του. Εγώ είμαι αρκετά σοβαρή και δεν μου ταιριάζει να κάνω γυναικείες χαζομάρες, το βλέπω πιο σοβαρά το θέμα, αν και γνωρίζω ότι τέτοιου είδους σχέσεις δεν έχουν μέλλον. Πάντα όμως υπάρχουν εξαιρέσεις, Δεν θα τον έχω στο μέλλον γιατί θα ακολουθήσω άλλον τομέα. Πώς να τον προσεγγίσω χωρίς να νομίζει ότι το κάνω ωφελιμιστικά και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα;


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Ζωή Στραβοπόδη, τηλ. 6972462110, email: z.stravopodi@gmail.com, website: www.psychotherapy4all.gr:


Το πώς θα προσεγγίσει μια γυναίκα έναν άνδρα είναι πολύ προσωπικό ζήτημα και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε κάποιος να σας δώσει οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνετε, θα φλερτάρετε ή θα εκφράσετε το ενδιαφέρον σας.


Μπορείτε να το κάνετε με το στυλ που σας ταιριάζει είτε αυτό είναι πιο "σοβαρό" όπως αναφέρετε, είτε πιο ναζιάρικο και γυναικείο…


Όσον αφορά τον φόβο σας μήπως "δημιουργηθούν προβλήματα" ή μήπως η προσέγγισή σας παρεξηγηθεί ως "ωφελιμιστική", θα σας πρότεινα εφόσον σύντομα στο διδακτικό κομμάτι οι δρόμοι σας θα χωρίσουν (δηλαδή δεν θα τον έχετε πλέον καθηγητή) να περιμένετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας λίγο αργότερα.


Με τον τρόπο αυτό θα είναι πιο ξεκάθαρες οι προθέσεις σας, δεν θα μπερδευτούν οι ρόλοι σας, καθώς και δεν θα διακινδυνεύσετε να φέρετε τον άνθρωπο αυτό σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο. Λίγη υπομονή λοιπόν και ίσως κάποιο διακριτικό φλερτ ώστε να κρατήσετε την κατάσταση ζεστή μέχρι τότε!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X