Η κόρη του Ομπάμα βρήκε τον… πρίγκιπα της στο Χάρβαρντ

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα Μάλια Ομπάμα έχει σύντροφο και τα media των ΗΠΑ ανυπομονούν να μάθουν ποιός είναι ο Βρετανός συμφοιτητής της στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ Rory Farquharson που κέρδισε την πρώην “πρώτη κόρη” των ΗΠΑ.

Smooth roads never make good drivers, clear sky never make good pilots, problem free life never makes a strong person, so do not ask life ‘WHY ME’ say ‘TRY ME’;)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malia Ann Obama (@obama.malia) στις

Ο Βρετανός ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ μόλις ένα χρόνο πριν. “Και τώρα όλα ξεκινούν” έγραψε ο ίδιος στην πρώτη του μέρα στο campus που γνώρισε την Ομπάμα. Έκτοτε έχει σβήσει τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

pinit.js

Όπως αναφέρει η The Telegraph o Farquharson είναι ο πρώην αρχηγός στο Rugby School του Πανεπιστημίου. “Ιδιαίτερα δημοφιλής και αθλητικός ήταν το αγόρι που όλες θα ήθελαν να έχουν” αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδα. Το κόστος για να είσαι μέλος στο Rugby School είναι $16.000 το εξάμηνο. Αλλά τα λεφτά είναι πολύ λίγα για τον σύντροφο της Ομπάμα.

you don’t realize how strong someone is until you’ve seen them at their weakest moment.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malia Ann Obama (@obama.malia) στις

Η οικογένεια του είναι εξαιρετικά πλούσια. Ο πατέρας του Τσαρλς είναι στέλεχος στην εταιρία Insight Investment Management Limited με έδρα το Λονδίνο και η μητέρα του Κάθριν είναι ορκωτή λογιστής. Ο νεαρός μεγάλωσε στο πατρικό του των $2.25 εκατομμυρίων στο Woodbridge του Suffolk.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα