Ραμόνα Βλαντή: η νικήτρια του «My style rocks» που σπούδασε Business Administration

Στο προφίλ στο Instagram της, η Ραμόνα Βλαντή γράφει πως έχει έχει  σπουδάσει Business Communication σε αμερικάνικο κολέγιο. Εκεί σπούδασε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα. «Ναι, γράφτηκα στο NYC γιατί σκεφτόμουν μόλις τελείωνα να κάνω μεταπτυχιακό στη Νέα Υόρκη. Με τη Νομική δεν το έχω νομίζω, γιατί θέλει κάποια διπλωματία, δεν μου ταιριάζει. Έτσι, άλλαξα πορεία, σπούδασα Business Communication, μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά το κομμάτι της επικοινωνίας. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Είμαι nerd, κι ας μη φαίνεται. Μόνο τη στατιστική δεν άντεχα, αλλά πήρα καλό βαθμό για να περάσω, ώστε να μη δημιουργήσω πρόβλημα και στους γονείς μου που πλήρωναν τα δίδακτρα», λέει.

Ήσουν πολύ καλή μαθήτρια και πάντα ήθελες να σπουδάσεις. Όταν ξεκίνησες το μόντελινγκ στη Ρουμανία, μόλις στα 15 χρόνια σου, οι γονείς σου ήταν θετικοί;

Κοίτα, είχα στο πλευρό μου τη μητέρα μου, που μου είχε πολλή εμπιστοσύνη. Ήταν πάντα πολύ κοντά μας. Είχαμε και έχουμε μια πολύ ωραία φιλική σχέση. Ήξερα τα πάντα για μένα. Με πίστευε πολύ και με στήριξε.

Και πώς ξεκίνησε όλο αυτό με το μόντελινγκ; Σε είδε κάποιος scouter;

Πήρα μέρος στα καλλιστεία Top Model στη Ρουμανία, τα οποία στήριζαν τέσσερα μεγάλα πρακτορεία από το εξωτερικό, όπως το Elite Milano και το Metropolitan Paris. Δεν πήρα κάποιο τίτλο, απλά ήμουν στην τελική εξάδα κι έκανα συμβόλαιο με τα δύο αυτά πρακτορεία. Αυτοί οι άνθρωποι μας πρόσεξαν πολύ. Ήμουν και σε μία ευαίσθητη ηλικία, οπότε η μαμά μου ήταν εκείνη που υπόγραψε το συμβόλαιο και πρόσεχε το κάθε μου βήμα. Για να σου πω την αλήθεια, όλα όσα λένε για το χώρο και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης εγώ δεν τα έχω ζήσει, αν και ξέρω πως φυσικά και συμβαίνουν κι αυτά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ναρκωτικά. Τα βλέπαμε μπροστά μας, είχαμε εύκολη πρόσβαση. Αλλά εγώ ήμουν ένα παιδί που ούτε ποτό δεν έπινα. Μπορούσα να χορεύω όλη τη νύχτα στα κλαμπ, χωρίς να πιω τίποτα. Είμαι natural high, αλλά παίζει ρόλο και ο τρόπος που μεγάλωσα. Μου έλεγε η μάνα μου: «Κάνε ό,τι νομίζεις, όμως όταν πρέπει να μπεις κάπου, να μπεις με το κεφάλι ψηλά. Να σκέφτεσαι το καθετί δύο φορές. Να μη μετανιώνεις». Αυτά τα λόγια της τα έχω πάντα στο μυαλό μου.

Τον πρώτο καιρό που ήρθες στην Ελλάδα, είχες πάει και στα Playmate…

Όταν πήγα στα Playmate, ήταν ένας θεσμός από τον οποίο ξεχώρισαν πολύ καλά μοντέλα. Είχε διακριθεί ως Playmate η Κάτια Ζυγούλη, η Αναστασία Περράκη, η Βάσω Κολλιδά. Μετά από τη δική μας χρονιά ο θεσμός χάλασε, έγινε πολύ δεύτερος. Θεώρησα πως ήταν ένας εύκολος τρόπος να ξεκινήσω να δουλεύω ως μοντέλο.

Δούλεψες μετά;

Όχι ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι εξαφανίστηκα λίγο, γιατί δεν μου άρεσε όλο αυτό που γινόταν, εγώ δεν είμαι και πολύ της αρπαχτής, να τρέχω στα μαγαζιά της επαρχίας.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα