Έχω σχέση με παντρεμένο, 20 χρόνια μεγαλύτερο. Θέλω να χωρίσουμε, αλλά τον αγαπώ…

Εδώ και 17 μήνες έχω σχέση με έναν παντρεμένο με δύο παιδιά. Τον γνώρισα και κάναμε σχέση. Έχω βιώσει πολύ πόνο απ’ αυτή τη σχέση. Θέλω να προχωρήσω και ας τον αγαπάω πολύ διότι δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Εκείνος μου λέει πως είμαστε το ιδανικό ζευγάρι και πως αν φύγω θα είμαι δειλή και δεν πολέμησα γι’ αυτή την σχέση. Δείχνει ότι μ’ αγαπάει αληθινά, αλλά θέλω να επισημάνω ότι με περνάει 20 χρόνια. Θα μπορούσατε να μου πείτε μου την γνώμη σας;

Στο ερώτημα απαντά η Θετική Ψυχολόγος και Life Coach, Δρ Μαρία Φωτιάδου:

Αναφέρετε ότι είναι μια δύσκολη σχέση και είναι απόλυτα λογικό. Όταν κάποιος ξεκινάει μια σχέση ενώ γνωρίζει ότι το άλλο άτομο είναι παντρεμένο θα φέρνει σίγουρα δυσκολίες και προβλήματα τόσο στην επικοινωνία όσο και την εμπιστοσύνη.

Έχετε απόλυτο δίκιο να θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Σκεφτείτε πάλι τις αξίες που έχετε στη ζωή, για ποιο λόγο αναζητήσατε και παραμείνατε σε μια σχέση με κάποιον παντρεμένο, τι θέλετε πραγματικά από τον σύντροφό σας (όχι απαραίτητα αυτόν αλλά γενικά) και τι σημαίνει ευτυχία σε μια σχέση για σας. Αξίζετε να βρείτε κάποιον που θα είναι ολοκληρωτικά εκεί για σας και όχι δεσμευμένος. Να είστε καλά.

Διαβάστε κι αυτό:

Σχέση με παντρεμένο/η … Ποιοι και γιατί επιλέγουν το αδιέξοδο;

Σχετικά άρθρα