Κόντρα Παππά με ΝΔ για την ΕΡΤ

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στη ΝΔ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, αναφορικά με το θέμα της ΕΡΤ.

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε προβλέψιμη τη στάση της ΝΔ σημειώνοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ήθελε πολύ να κλείσει εκ νέου την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το οργανόγραμμα της ΕΡΤ, ο Ν. Παππάς δήλωσε: «Η ΝΔ είναι απολύτως προβλέψιμη. Επιτίθεται στη Δημόσια Τηλεόραση πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Είναι προφανές ότι θα ήθελε πολύ να την κλείσει εκ νέου.

Είναι, επίσης, προφανές πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι το “μαύρο” στην ΕΡΤ ήταν η αρχή του τέλους της τελευταίας της διακυβέρνησης.

Δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει ορθοποδήσει, είναι πρώτη στα μεγάλα αθλητικά και άλλα γεγονότα, πρώτη στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών.
Ας καταλάβει ότι οι εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο συμπυκνώνουν για αυτή μια τεράστια πολιτική και ιδεολογική ήττα», καταλήγει η δήλωση του υπουργού ΨΗΠΤΕ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Όσα συμβαίνουν πλέον στην Ε.Ρ.Τ. θα διδάσκονται στο μέλλον ως η επιτομή μιας στιγνής κομματικής προπαγάνδας. Η κυβέρνηση που εδώ και 6 μήνες επεξεργάζεται εν κρυπτώ ένα νέο οργανόγραμμα για τη δημόσια τηλεόραση, κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Να έχει απέναντί της ακόμη και τους εργαζομένους που επαναπροσέλαβε, οι οποίοι την καταγγέλλουν για πρωτοφανείς αυθαιρεσίες και ωμές παρεμβάσεις στο έργο τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα