Χρ. Παπακαλιάτης: Ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης,πέστρεψε από την Αφρική και το Νεπάλ όπου γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για την Action Aid. Έφυγε ξανά για Λος Άντζελες για να προχωρήσει τη διαδικασία παραγωγής της νέας του κινηματογραφικής ταινίας. Ενδιάμεσα μίλησε στο peoplegreece για όλα- και για την προσωπική του ζωή, επομένως και τον έρωτα!

Έχει καταφέρει ποτέ ένας δυνατός έρωτας να γίνει για σένα πιο σημαντικός από τον έρωτα για τη δουλειά σου;

Ναι βέβαια. Αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την διάρκεια που έχει ο έρωτας μου για την δουλειά μου.

Το ότι μοιράζεις το χρόνο σου μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής το κάνει πιο δύσκολο να έχεις σταθερή σχέση;

Όχι. Δύσκολο το κάνει η επιμονή μου να μην συμβιβάζομαι. Είμαι δυστυχώς ένας τρομερά ανεξάρτητος και αυτάρκης άνθρωπος που αντέχει ακόμα να ψάχνει την ιδανική σχέση που θα τον κάνει να μην θέλει την απόλυτη αυτονομία του. Ξέρω, ακούγεται ρομαντικό και γραφικό.

Τι θεωρείς πως πρέπει να έχει η ιδανική σύντροφος;

Τη φύση της, το ρόλο της και να λειτουργεί ανακουφιστικά και συμπληρωματικά με τον άντρα. Όχι ανταγωνιστικά. Όχι νευρωτικά και με επιθετικότητα. Η γυναίκα έτσι κι αλλιώς έχει το πάνω χέρι. Δεν χρειάζεται και με τη συμπεριφορά της συνέχεια να θέλει να αποδείξει ότι είναι δυνατή. Η γυναικεία ενέργεια από φύση είναι καθοριστική για τον άντρα και είναι αυτή που φέρνει τις ισορροπίες στη σχέση. Αργά ή γρήγορα ο άντρας στο τέλος πάντα τη γυναικεία ενέργεια θα αναζητήσει.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα