Έτσι θα την κάνεις να… λιώσει από πόθο και ηδονή

Τα προκαταρκτικά που θα την… απογειώσουν, αρκεί να ξέρεις το ζώδιό της και όλα τα άλλα θα σας τα μαρτυρήσουμε εμείς!

Κριός

Χαϊδέψτε, φιλήστε, δαγκώστε ελαφρά το λαιμό της, ανεβείτε προς το σαγόνι για να φτάσετε στο στόμα και εκεί ρουφήξτε πρώτα το κάτω χείλος, πριν βάλετε διεκδικητικά τη γλώσσα μέσα του!

Ταύρος

Ο σβέρκος και πλαϊνά του λαιμού είναι τα ευαίσθητα σημεία της. Γραπώστε την, δαγκώστε την ή ρουφήξτε την σε αυτά τα σημεία. Το σημάδι που θα της αφήσετε θα την φτιάξει.

Δίδυμος

Πιάστε τα δάχτυλα του χεριού της και παίξτε μαζί τους. Βυθίστε τα στο στόμα σας ένα-ένα και δείξτε της για τι είστε έτοιμοι. Επίσης περιγράψτε τι θέλετε να κάνετε μαζί της γιατί της αρέσει να ακούει…

Καρκίνος

Πάνω απ’ όλα είναι το στήθος της. Τριφτείτε πάνω του, παίξτε με τις θηλές της, χρησιμοποιώντας τα χέρια και το στόμα σας, ρουφώντας και δαγκώνοντάς τες ελαφρά.

Λέων

Γυρίστε την μπρούμυτα και χαράξτε ένα δρόμο από το σβέρκο μέχρι την πλάτη με τα δάχτυλά σας και τη γλώσσα σας. Που και που ρίξτε μικρές δαγκωματιές.

Παρθένος

Τα φιλιά και τα χάδια στο στομάχι και το πάνω μέρος της κοιλιάς θα την απογειώσουν, ιδιαίτερα αν τη γλύφετε γύρω και μέσα στον αφαλό της.

Ζυγός

Η μέση, γλουτοί κοινώς το… πίσω της πρόσωπο είναι τα ευαίσθητα σημεία της. Δαγκώστε τα, πιάστε τα ή δώστε ελαφρά μπατσάκια και ξανά από την αρχή μέχρι να παραδοθεί πλήρως.

Σκορπιός

Ό, τι την κάνει πύραυλο βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της γι’ αυτό ξεκινήστε από την ευαίσθητη περιοχή με γλώσσα και δάχτυλα και φτάστε μέχρι τους προσαγωγούς της.

Τοξότης

Πιάστε, μαλάξτε, γλύψτε τους γοφούς και τους μηρούς της. Πηγαίνετε με τα χέρια σας πάνω κάτω αργά και πιέστε τους ελαφρά, γυρίζοντάς τη πότε μπρούμυτα και πότε ανάσκελα.

Αιγόκερως

Ξαπλώστε την μπρούμυτα και απασχολήστε τη γλώσσα σας και το στόμα σας με τις κλειδώσεις των γονάτων της. Περάστε απαλά τα ακροδάχτυλά σας πάνω τους και μετά τα χείλια σας.

Υδροχόος

Το πόδια της είναι το κρυφό της χαρτί. Ξαπλώστε την ανάσκελα, καθίστε ανάμεσα τα πόδια της, σηκώστε τα ψηλά και αφήστε τη γλώσσα και το στόμα σας να τρέξει κατά μήκος τους.

Ιχθύς

Το σημείο φωτιά αυτής της γυναίκας είναι τα πέλματα. Τρίψτε τα και μη διστάσετε να βάλετε στο στόμα σας τα δάχτυλά της ρουφώντας και πιέζοντάς τα με τη γλώσσα σας, ιδιαίτερα το μεγάλο.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Πόσο εύκολα ζητά κάποιος βοήθεια αν τα βρει… σκούρα;

Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Στους «αληθινούς» ή στους ψεύτες;

Ποιο ζώδιο θα διάλεγες για να γίνει ο καλύτερος φίλος σου;

Ποια ζώδια είναι τα πιο… βρώμικα στο κρεβάτι;

Σχετικά άρθρα