Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Χάρις Κατάκη
Χάρις Κατάκη thumbnail

Χάρις Κατάκη

Κλινική Ψυχολόγοςinfo@ergastirio.eu

210 80 63 665, 61 29 290

Η κυρία Χάρις Κατάκη, διδάκτωρ Ψυχολογίας, έχει ιδρύσει και διευθύνει το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο το οποίο προσφέρει θεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και ζευγάρια, εκπαίδευση και εποπτεία σε ευρύ φάσμα επαγγελματιών και οργανισμών που ασχολούνται με τον άνθρωπο και τα συστήματα στα οποία ανήκει, διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια, ασχολείται με την έρευνα και τις εκδόσεις. Η κυρία Κατάκη έχει διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη και την διάδοση της Ελληνικής Συστημικής Σκέψης μέσα από την θεωρητική, ερευνητική, εκπαιδευτική, εκδοτική της δουλειά και τον εποπτικό της ρόλο.

Με την εκπαιδευτική της ιδιότητα έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό συστημικών θεραπευτών, πολλούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας και συναφών ειδικοτήτων (εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών υγείας). Η θεωρητική και η ερευνητική της εργασία οδήγησε στη σύλληψη και ανάπτυξη θεωρητικών μοντέλων τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε έγκυρα ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και βιβλία.

Έχει ιδρύσει και διευθύνει την γνωστή και επιτυχημένη σειρά ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ στην οποία έχουν ενταχθεί πάνω από 30 βιβλία που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, σε  κοινωνικούς επιστήμονες και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον άνθρωπο. Στην σειρά έχουν επίσης ενταχθεί και αρκετά παιδικά βιβλία βασισμένα στον συστημικό τρόπο σκέψης.Έχει εκδώσει 6 βιβλία : «Οι τρεις ταυτότητες της Ελληνικής οικογένειας», «Το μωβ υγρό», «Το ήμερο φίδι του θεού», «Το φυλαχτό», «Με γόμα και καθρέφτη», «Με χάρτη και πυξίδα».

 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X