Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο (φωτό-βίντεο)

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη ενώθηκαν χθες με τα ιερά δεσμά και του θρησκευτικού γάμου. Το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο με πολιτικό, αλλά αποφάσισαν να τελέσουν και τον θρησκευτικό, τον οποίο συνδύασαν με τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους και όπως ήταν φυσικό έδωσαν το παρών πολλές λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της ελληνικής showbiz. Αν και ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός, με αποτέλεσμα να τους χαλάσει τον σχεδιασμό του πάρτι, το ζευγάρι παρέμεινε λαμπερό και υποδέχθηκε όλους τους καλεσμένους του στη δεξίωση που ακολούθησε, καθώς αποφάσισαν να παρευρεθούν στην εκκλησία αποκλειστικά οι οικογένειές τους.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί από την εκπομπή «Alpha Παντού» που βρέθηκε στην δεξίωση, η Ιωάννα Μπούκη δήλωσε: «Σήμερα ήταν μια μέρα χαράς για όλη μας την οικογένεια. Νιώθουμε ευγνώμονες για αυτό. Ήταν διπλή η χαρά γιατί βαπτίζαμε τη μικρή μας κόρη, δεθήκαμε εμείς με τα ιερά δεσμά του γάμου πια επίσημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ήταν κοντά μας καλοί μας φίλοι, καλοί μας συνεργάτες. Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός, αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε νέοι και θα κάνουμε ένα πάρτι. «Νύφη βρεγμένη, ποτέ κλαμένη», λένε, το ελπίζω. Όχι δεν πάτησα το πόδι του συζύγου. Τολμάω καλέ;»

Ενώ συνέχισε: «Η μικρή έκλαψε λίγο, στεναχωρηθήκαμε, αλλά όλα τα μωρά το ίδιο περνάνε. Δεν είχα άγχος γιατί ήταν μόνο οι οικογένειες, μόνο οι δικοί μας άνθρωποι, οπότε νομίζω ότι υπήρχε μια κατάνυξη, μια ηρεμία. Το απολαύσαμε όλοι πάρα πολύ, χωρίς άγχος. Ο πάτερ ήταν καταπληκτικός. Είπε όλα τα λόγια. Είναι πρώτη μου φορά όπως γνωρίζετε και έτσι το απόλαυσα, το χάρηκα»

Η Ιωάννα επέλεξε για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα ένα σατέν maxi φόρεμα, ενώ την παράσταση έκλεψαν φυσικά και οι καλοντυμένες κυρίες του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Τσολάκη, αλλά και η Όλγα Λαφαζάνη από το Epsilon. Η Σταματίνα ήταν extra sparkly με ένα glamorous mini φόρεμα και τράβηξε τα βλέμματα με το πόσο σέξι είναι και μετά το τρίτο της παιδί! Με ντεκολτέ που κόβει την ανάσα και πολύ ωραία μαύρα πέδιλα, έβαλε ένα ασημί φόρεμα Stefanoudakis Designer που θα δείτε παρακάτω:

Ώρα για ύπνο … #nani #goodnight ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα