Πιτ – Τζολί: Συμβιβαστική λύση στη δικαστική τους διαμάχη;

Λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους, τους βλέπαμε σε κοινή συνέντευξη να δηλώνουν το πάθος και την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Λίγους μήνες αργότερα η κόντρα τους έφτανε σε βάθος που κανείς δεν περίμενε. Δεν είναι το διαζύγιο και το τέλος μιας πορείας 12 ετών. Είναι ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν μαζί και 6 παιδιά. Κι αυτά βρίσκονται ακόμα στο μάτι του κυκλώνα.

Η δικαστική τους διαμάχη για την επιμέλεια και για τον διαμοιρασμό της περιουσίας είχε γίνει κυνική και αδυσώπητη το τελευταίο διάστημα. Συνεχώς έβγαιναν πληροφορίες από τη ζωή τους που είχαν σκοπό να μειώσουν τον έναν από τους δύο. Και τις περισσότερες φορές ήταν ο Μπραντ Πιτ που έβλεπε την δημόσια εικόνα του να τσαλακώνεται και τις κατηγορίες για το ποιόν του ως πατέρας να ακούγονται από δω κι από κει.

Μπαίνοντας πλέον στον δεύτερο χρόνο της δικαστικής κόντρας, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ συνειδητοποιούν πως πρέπει να τα βρουν με κάποιο τρόπο. Γι΄αυτό σύμφωνα με το E! η 43χρονη σκηνοθέτης ζήτησε από τον 56χρονο ηθοποιό να συναντηθούν χωρίς δικηγόρους στο σπίτι της και να προσπαθήσουν να κατευνάσουν τον θυμό τους και να βρουν μια συμβιβαστική λύση.

Σίγουρα τίποτα δεν πρόκειται να λυθεί μονομιάς, αλλά είναι μια ένδειξη καλής θελήσεως από την Αντζελίνα, η οποία έχει επιδείξει και την πιο σκληρή στάση όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα