Άκης Πετρετζίκης: Δεν φαντάζεστε τι μισθό έπαιρνε στο Πρω1νό! (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Άκης Πετρετζίκης για να δείξει κάποιες από τις συνταγές του για κεικ.

Η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία για μια μίνι συνέντευξη αφού όπως δήλωσε του έχει αδυναμία και θέλει να τον βλέπει πιο συχνά.

Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων μίλησε για το MasterChef, για το πώς αποφάσισε να συμμετέχει στο παιχνίδι αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη νίκη του.

«Τότε ήμουν Αγγλία. Συμμετοχή δήλωσε ένας φίλος μου για μένα και όταν με πήραν να πάω για δοκιμαστικό πήγα. Όταν έφτασα στους 20 έπρεπε να επιλέξω αν θα πάω στη Νέα Υόρκη όπου είχα βρει μια πολύ καλή δουλειά ή θα μπω στο παιχνίδι» όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μπορεί να ήμουν 26 αλλά στην Αγγλία δούλευα στα καλύτερα μαγαζιά. Το παιχνίδι ήταν λίγο μπερδεμένο. Ήταν για επαγγελματίες, για ερασιτέχνες. Με πολεμούσαν κιόλας τότε γιατί έλεγαν ότι ήμουν επαγγελματίας ενώ το παιχνίδι ήταν για ερασιτέχνες», ανέφερε. Ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις επιλογές του από τη νίκη του και μετά και γιατί δεν επέλεξε να είναι μόνο chef αλλά να εξελίξει τις γνώσεις και τις δραστηριότητές του.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν ο Άκης έχει εργαστεί ποτέ σε κάποιο άλλο μαγαζί ως μάγειρας με τον ίδιο να απαντά «Τρεις φορές. Όταν ήμουν στο Πρω1νο έπαιρνα 800 ευρώ και οι συνεργάτες που είχα για το site μου στοίχιζαν 3000 δεν έβγαινα. Δε γινόταν αλλιώς. Ήταν πολύ πιεστικό όλο αυτό. Τους συνεργάτες μου δεν τους έβλεπα, συνεννοούμασταν μέσω μηνυμάτων».

Δείτε τι άλλο είπε στο ακόλουθο βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα