Οδηγός… συμπεριφοράς: Το «κλειδί» για να μαντέψεις τι ζώδιο είναι

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία των ανθρώπων. Λίγο ο ήλιος και τα βράδια με φεγγάρι, λίγο η θάλασσα και οι διακοπές, μας κάνουν πιο αισιόδοξους, πιο ευδιάθετους.

Γινόμαστε πιο προσεγγίσιμοι και είμαστε πιο εύκολοι και ανοικτοί σε νέες γνωριμίες, ερωτικές ή φιλικές ή και τα δύο.

Αν ασχολείστε με την αστρολογία και σας έχει φάει η περιέργεια να μάθετε τι ζώδιο είναι το άτομο που μόλις γνωρίσατε (αλλά δε θέλετε να το ρωτήσετε ευθέως), διαβάστε τον παρακάτω οδηγό… συμπεριφοράς για να το ανακαλύψετε.

Κριός

Συνεχώς σας προκαλεί και σας βάζει σε διάθεση ανταγωνισμού. Επίσης δε συμφωνεί με σχεδόν τίποτα από αυτά που λέτε ή προτείνετε ενώ θέλει να προηγείται ακόμα και στο περπάτημα.

Ταύρος

Σας ακούει προσεκτικά να μιλάτε ενώ οι κουβέντες του είναι ελάχιστες. Βρίσκεστε να λέτε απίστευτες λεπτομέρειες για τη ζωή σας ενώ το μόνο που ακούτε είναι μονολεκτικές τοποθετήσεις τύπου «μάλιστα», «ναι», «όχι».

Δίδυμος

Δεν προλαβαίνετε να σταυρώσετε κουβέντα ενώ οι συζητήσεις αλλάζουν συνεχώς αντικείμενο, οπότε δεν μπορείτε να συμμετάσχετε. Επίσης, ξέρει τους πάντες και τα πάντα που τους αφορούν.

Καρκίνος

Θέλει με κάθε ευκαιρία να σας φροντίζει και συνεχώς κάνει αναφορές στο παρελθόν του. Ακόμα, θα ρωτήσει αν είστε ή περάσατε καλά ή αν έχετε μαζί σας κάτι να ρίξετε πάνω σας για τη βραδινή ψύχρα.

Λέων

Ξέρει να τραβάει την προσοχή πάνω του και σύντομα γίνεται το κέντρο του ενδιαφέροντος με σωστό ή λάθος τρόπο, οπότε, σας αρέσει ή όχι, δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του.

Παρθένος

Ξέρει απίστευτες λεπτομέρειες σε ένα θέμα που και η Wikipedia ωχριά μπροστά του ενώ κάνει σκληρή κριτική για το ξενοδοχείο, την ταβέρνα ή τον άντρα/γυναίκα στο δίπλα τραπέζι.

Ζυγός

Περνάτε άπειρες ώρες της μέρας σας βοηθώντας στο να πάρει από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη απόφαση, όπως από το τι θα φάει ή αν πρέπει να χωρίσει.

Σκορπιός

Οι συζητήσεις είναι πιο βαθιές, εσωτερικές, σοβαρές γεμάτες νοήματα, χωρίς να υπάρχει κάποιο γεγονός που να τις προκαλεί. Συνήθως σχετίζονται με την αιώνια μάχη του καλού και του κακού ή πως επιδρά στην ψυχολογία του ατόμου το σεξ.

Τοξότης

Μια εμφανίζεται, μια εξαφανίζεται, έχοντας πάντα την ίδια γελαστή συμπεριφορά σαν να μην έλειψε ποτέ και ένα ανέκδοτο για να σας φτιάξει τη διάθεση.

Αιγόκερως

Μετά από λίγο, αρχίζει και να σας δίνει συμβουλές (που δε ζητήσατε) σε ένα θέμα και αντιλαμβάνεστε ότι κατά κάποιο τρόπο αποδοκιμάζει τη στάση σας ή τη συμπεριφορά σας.

Υδροχόος

Ακόμα και πίσω από τον… καιρό (αν χαλάσει) κρύβεται μια θεωρία συνωμοσίας (μας ψεκάζουν) ενώ όλες οι συζητήσεις καταλήγουν στην Παγκόσμια τάξη πραγμάτων και στην κοινωνική αδικία.

Ιχθύς

Βρίσκεστε συνεχώς να απολογείστε και φορτώνεστε με ενοχές για κάτι που κάνατε ή δεν κάνατε, που είπατε ή που δεν μιλήσατε καθόλου…

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μην το ξεχνάς: Αυτό είναι το πιο θετικό σου χαρακτηριστικό

Αυτά είναι τα 6 πιο ενοχικά ζώδια γιατί τα… τρώνε οι τύψεις!

Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα!

Ποια είναι τα ζώδια… ψώνια με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;

Ελεύθερη βούληση ή μοίρα; Ποιος αποφασίζει τελικά για τη ζωή σου;

Λέων: 3 αλήθειες και 1 ψέμα για το… λαμπερό ζώδιο

Σχετικά άρθρα