Το συγκινητικό «αντίο» του ΑNT1 στο ΜEGA (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Κυριακής το Mega σταμάτησε να εκπέμπει μετά από 29 ολόκληρα χρόνια. Η αυλαία για το Μεγάλο Κανάλι έπεσε οριστικά λίγο μετά τις δύο, μια στιγμή που έκανε τους απλήρωτους εργαζομένους που έδιναν μάχη τα τελευταία χρόνια για να κρατήσουν ζωντανό τον σταθμό, να λυγίζουν παρακολουθώντας το τέλος του Mega από το κοντρόλ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη θλίψη τους για το μαύρο του Mega. Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί αλλά και απλοί χρήστες του διαδικτύου κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα θλίψης, οργής, θυμού και συμπαράστασης για ένα κανάλι που αποτέλεσε σταθμό στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.

Ο ANT1, o «αιώνιος αντίπαλος» του Mega ετοίμασε τον δικό του αποχαιρετισμό σε ένα κανάλι που όσο κι αν ανταγωνίστηκε, πάνω απ’ όλα σεβάστηκε και εκτίμησε.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!», είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε το σχετικό βίντεο του σταθμού του Αμαρουσίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=lO_OyNppECE

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα