Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές και σειρές επικρατούν σε όλες τις ζώνες;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην τηλεθέαση με το Greece’s Next Top Model να κερδίζει την πίτα του λέοντος. Ανεβασμένη είναι, όμως, γενικώς η prime time με τις σειρές του Alpha το «Σόι Σου» και «Τατουάζ» να ξεπερνούν το 21%, αφήνοντας πίσω το «Ελλάδα Έχεις Τάλεντο» στο ΣΚΑΪ που βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από την περασμένη χρονιά, φθάνοντας μετά βίας στο 15% του κοινού.

Γενικότερα την πρωινή ζώνη μέχρι και τις 14:00 πρώτος τερματίζει ο ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη να κατακτά τη Δευτέρα το 25,5% του δυναμικού κοινού και τη Φαίη Σκορδά στο Πρω1νό να αγγίζει το 22,3%.

Στην ίδια ζώνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day στον Alpha ήταν γύρω στο 18% όσο και το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του STAR στη «Φωλιά των Κου Κου» με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη πλησίασε το 17%, η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» το 16%, το Shopping Star ξεπέρασε το 24% και ακολούθησαν με πολύ χαμηλότερα ποσοστά οι υπόλοιπες εκπομπές του ανταγωνισμού με τον Νίκο Μουτσινά να συνεχίζει να σημειώνει διψήφιο μέσο όρο στο Open και συγκεκριμένα 13,6%.

Καμία αλλαγή στις επιδόσεις των τηλεπαιχνιδιών με μοναδική εξαίρεση το «Still Standing» στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Μπεκατώρου το οποίο βρίσκεται στο 20%.

Στην αρένα των δελτίων ειδήσεων ο ΑΝΤ1 πέρασε στην πρώτη θέση με πάνω από 20%, πολύ κοντά σε απόσταση αναπνοής ο Alpha, ακολουθεί το STAR κοντά στο 16%, ο ΣΚΑΪ περίπου στο 10% ενώ το Open ξεπέρασε το 6%.

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα ποσοστά που σημειώνει η σειρά του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα» η οποία στην κανονική της προβολή μετά βίας φθάνει στο 8%, ενώ στη μεταμεσονύκτια προβολή της συγκεντρώνει το 18% του τηλεοπτικού κοινού!

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα