Γιατί ζητάει ο Γούντι Άλεν 68 εκατ. δολάρια από τα Amazon Studios;

Ο Γούντι Άλεν ζητά 68 εκατ. δολάρια από τα Amazon Studios. Ο 83χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της εταιρίας παραγωγής μετά την άρνησή τους να διανείμουν την ταινία του με τίτλο «A Rainy Day in New York».

Ο Woody Allen ισχυρίζεται πως η Amazon.com Inc δεν τήρησε τη συμφωνία τους που είχε τεθεί σε ισχύ τον Ιούνιο του 2018 με δικαιολογία τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που είδαν ξανά το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην υπόθεση του ίδιου και της υιοθετημένης κόρης του Dylan Forrow , το έτος 1992.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες καθώς και ότι η εταιρία γνώριζε το συμβάν όταν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί του. Συνεπώς πρόκειται για ξεκάθαρη αθέτηση συμφωνίας. «Η Amazon επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφασή της επαναλαμβάνοντας έναν αβάσιμο ισχυρισμό, 25 ετών, σε βάρος του Allen, όμως ο ισχυρισμός αυτός ήταν ήδη γνωστός στην Amazon (και το κοινό) προτού η Amazon προχωρήσει σε τέσσερις διαφορετικές συμφωνίες με τον Allen. (…) Δεν υπάρχει καμία βάση προκειμένου η Amazon να τερματίσει το συμβόλαιο», τονίζει μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ στηρίζει τον Γούντι Άλεν: «Θα δούλευα μαζί του και αύριο»!

Ο θετός γιος του Γούντι Άλεν ξεσπά: «Ο πατριός μου κατηγορείται για έγκλημα που δεν διέπραξε»

Γούντι Άλεν: υπάρχει ενδεχόμενο να μην κυκλοφορήσει η τελευταία ταινία του «Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη»

Γ.Άλεν: Ο χωρισμός, ο γάμος με την υιοθετημένη κόρη του και το δύσκολο ξεκίνημα του!

 

 

Σχετικά άρθρα