Brunch με άρωμα… Ιταλίας στη Μαρίνα Φλοίσβου!

To αγαπημένο pizza bar που σύστησε στην Αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή την αυθεντική Ναπολιτάνικη πίτσα, φέρνοντας τον αέρα της Νάπολης στα Νότια Προάστια, εδώ και λίγες μέρες, μάς μυεί στη συνήθεια του “il Brunch Italiano”!

Οι ιδιαίτερες προτάσεις για Brunch

Απολαύστε παραδοσιακά Uova al Forno: αυγά ψημένα στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο με αυθεντική σάλτσα Napoletana, πεκορίνο, πιπεριές, κολοκύθι, κόλιανδρο και chili που συνοδεύονται με φρεσκοψημένο ψωμί ή την Ιταλική εκδοχή των Scrambled Eggs με salsiccia, φρέσκια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, τοματίνια και vinaigrette βαλσάμικου. Ενδιαφέρουσα γευστική πρόταση αποτελεί το Open Panini: Ιταλικό ψωμί ψημένο με ομελέτα, σάλτσα pesto, proscuitto cotto, taleggio, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητά τοματίνια που συνοδεύεται με φρέσκια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, τοματίνια και vinaigrette βαλσάμικου.

Για τους λάτρεις του κλασικού Brunch

Για τους λάτρεις των κλασσικών προτάσεων Brunch, τα σπιτικά Pancakes con Frutta e Caramelo, με ζύμη από ρικότα με κρέμα τυριού, εσπεριδοειδή, σάλτσα καραμέλας, φρούτα και ζάχαρη άχνη ή τα Pancakes con Cioccolato με πραλίνα φουντουκιού, φράουλες, μπισκότο βουτύρου, ζάχαρη άχνη και μπισκότα oreo είναι η καλύτερη επιλογή!
Συνοδεύεστε τις γευστικές προτάσεις του Brunch με αρωματικό Iταλικό espresso ή cappuccino από τους έμπειρους baristas, φρέσκους χυμούς, ένα ποτήρι Aperitivo ή επιλέξτε ανάμεσα στις ετικέτες Ιταλικών κρασιών!

Μην παραλείψετε:

Nα δοκιμάσετε την αυθεντική Pizza Napoletana, με πιστοποίηση από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN), στο Napolitivo θα γευθείτε την αυθεντική συνταγή της πίτσας, όπως σερβίρεται στη Νάπολη. Οι δεξιοτέχνες Pizzaiolos του Napolitivo εκπαιδεύτηκαν, σε Ελλάδα και Ιταλία, από Ιταλούς maestros ώστε να ετοιμάζουν καθημερινά την αυθεντική Ναπολιτάνικη πίτσα. Η πίτσα φτιάχνεται με ζυμάρι που ανοίγεται καθημερινά στο κατάστημα και αποτελείται από νερό, αλεύρι 00, μαγιά και αλάτι.
Ταξιδέψτε γευστικά μέχρι την Νάπολη, κάθε ώρα της ημέρας, μόνο στο Napolitivo!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι να φορέσετε στο Κυριακάτικο brunch

Croque Madame: Γαλλικός πειρασμός για ένα κορυφαίο brunch

 

Σχετικά άρθρα