«Δεν είναι ο ρόλος μου να υπερασπιστώ τον πατέρα μου», ξεκαθαρίζει η Πάρις Τζάκσον

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του Μάικλ Τζάκσον, δηλώνει ότι «δεν είναι ρόλος της» να υπερασπιστεί τον πατέρα της στις αρνητικές αντιδράσεις που δέχθηκε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, «Leaving Neverland».

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα HBO και Channel 4, εστιάζει στις προσωπικές εμπειρίες των Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ και τις κατηγορίες τους εναντίον του Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση, όταν εκείνοι ήταν μικρά παιδιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ταραχή ενός μεγάλου αριθμού θεατών που προκλήθηκε από το υλικό και τις λεπτομέρειες που παρουσιάζονται στο «Leaving Neverland».

Όπως είναι ήδη γνωστό, η οικογένεια του Τζάκσον αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των δυο ανδρών που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ. Πρόσφατα, η Πάρις επαίνεσε τον ανιψιό του Τζάκσον, Ταζ, για τη δημόσια στήριξη προς τον «βασιλιά της ποπ». Ωστόσο, αποκάλυψε ότι η ίδια δεν μπορεί να μιλήσει για τον πατέρα της και τις πράξεις του.

«Δεν υπάρχει τίποτα να πω που δεν έχει ειπωθεί όσον αφορά την υπεράσπιση. Ο Ταζ κάνει πολύ καλή δουλειά από μόνος του και τον στηρίζω, αλλά αυτός δεν είναι ο ρόλος μου. Απλώς θα προσπαθήσω να κάνω τους πάντες να χαλαρώσουν και να ακολουθήσουν τη ροή των πραγμάτων, να σκεφτούν τη γενικότερη εικόνα. Αυτή είμαι εγώ».

Κι ενώ η Πάρις δεν σχολίασε το «Leaving Neverland», απάντησε σε χρήστη του Τουίτερ που της έγραψε ότι «το όνομα και ο θρύλος του Μάικλ, κατατροπώθηκαν για πάντα». «Ναι, το κάνουν αυτό σε όλους τους καλλιτέχνες που έχουν καλή καρδιά και προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά πιστεύετε ότι είναι δυνατόν να επηρεαστεί η φήμη τους;».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι συνέβαινε στη…. Neverland του Μάικλ Τζάκσον; Παραμύθι ή εφιάλτης; (βίντεο)

Πάρις Τζάκσον: «ο πατέρας μου είναι αθώος»

Μαικλ Τζάκσον: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για ερωτικές συνευρέσεις με… 7χρονα αγόρια!

 

Σχετικά άρθρα