Ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Ρήγας στο περιοδικό People. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε στα 48 του χρόνια, κάτι που τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή του.

«Πράγματι, στα 48 μου πέρασα ένα άγριο, σκληρό εγκεφαλικό. Έμεινα τότε έξι μήνες off και αναθεώρησα πολλά. Στις 5 Μαΐου κλείνω τα 54. Άρα ζωηρά χρόνια -ακόμη και αν είμαι απόλυτα υγιής- δεν έχω πολλά. Γι΄ αυτό θέλω να προλάβω να κάνω πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω απωθημένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν δεν υπήρχε στη TV, θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να ανακαλυφθεί. Γιατί είναι ο καλύτερος σεναριογράφος των εμμονών μας. Για την ακρίβεια «σκάναρε» με τις σειρές του το πως αγαπάμε, πως χωρίζουμε, τι μας φοβίζει και τι μας δίνει πνοή, τα απέδωσε στη σωστή κωμική τους διάθεση και μας απελευθέρωσε. Η κουβέντα του Αλεξάνδρου Ρήγα με τη @fani_platsatoura στο #People που κυκλοφορεί σήμερα με το @ethnosnewspaper. Photo @llocq #peoplegreece #people #interview #photoshoot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Greece (@peoplegreece) στις


Εύχομαι να έχω σωματική αντοχή και υγεία στο μυαλό για να συνεχίσω να ασχολούμαι με όσα αγαπώ, να κάνω κάποια ταξίδια ακόμη και κανένα ποτάκι τα βράδια, στην πλατεία Μαβίλης. Εκεί πέρασα τα νεανικά μου χρόνια. Με μπυρόνια στην πλατεία μέχρι τα ξημερώματα, να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Για τον έρωτα, τον θάνατο, τη ζωή, τα όνειρά μας. Τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις πλέον, τα πράγματα;», δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξανδρος Ρήγας: ο τρίτος κύκλος της σειράς “Οι δυο ξένοι” που έμεινε… στο συρτάρι

Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας -Ποια η κατάσταση της υγείας του

H Eβελίνα Παπούλια μιλάει για τους “Δυο Ξένους” και το Νίκο Σεργιανόπουλο

 

Σχετικά άρθρα