Βασίλης Ζούλιας: Η χρήση ναρκωτικών και η απόπειρα αυτοκτονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Kαλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας. Οι δυο άντρες αναφέρθηκαν στην πολύχρονη γνωριμία τους με τον Πέτρο Κωστόπουλο να θυμάται ένα άσχημο γεγονός από την περίοδο που ο σχεδιαστής έκανε χρήση ναρκωτικών.

«Μία μέρα εκεί που καθόμασταν στο γραφείο -ήξερα ότι ήσουν άτακτο παιδί γενικά- μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι ο Βασίλης πήδηξε από τον 1ο όροφο επειδή τον έπιασαν για ναρκωτικά. Είχαμε πάθει…», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε εξηγώντας τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

«Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει πηδήξει από υψηλότερο όροφο από σένα. Δεν πήδηξα από ντροπή. Ήταν από απελπισία, από καθαρή απελπισία. Δεν ήθελα να πάω πίσω, δεν ήθελα να πάω μπροστά. Τότε δεν είχα μπροστά, ένας χρήστης δεν ζει. Ζει σε ένα μόνιμο μαρτύριο. Τα λεπτά φαίνονται χρόνια χωρίς τη δόση. Ήταν μαρτυρικές και οι τέσσερις μέρες στο δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτό το μονοπάτι: «Τα ναρκωτικά δεν είναι μόδα. Είναι ένα φάρμακο για τον μεθυσμένο. Νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Δεν φταίνε οι παρέες… Έχω εμπειρία. Η ιστορία της χρήσης μου κράτησε 14 χρόνια. Ξεκίνησα στα 14, στα 25 πήδηξα από το μπαλκόνι. Ο εθισμένος άνθρωπος νιώθει μια μόνιμη στεναχώρια».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Διάσημος σεφ εξομολογείται την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρις Τζάκσον: Η σεξουαλική κακοποίηση, τα ναρκωτικά, οι απόπειρες αυτοκτονίας και ένα βαρύ όνομα για πάντα αμαυρωμένο

Βασίλης Ζούλιας: Ο μετρ της μόδας εξομολογείται

 

Σχετικά άρθρα