Ποιος ηθοποιός θα έχει τον ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία James Bond;

Μπορεί να μην έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για τον τίτλο της ταινίας, όμως οι παραγωγοί του νέου James Bond μοιράστηκαν αρκετές πληροφορίες για το επικείμενο έργο.

Σήμερα το πρωί έκαναν αποκαλύψεις για την ταινία που έχει γίνει γνωστή ως «Bond 25»,ανάμεσα στις οποίες τα μέρη των γυρισμάτων, λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά και μέλη του καστ.

Ειδικότερα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Ράμι Μάλεκ να αναλαμβάνει το ρόλο του κακού!

bohemian rhapsody
Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει, όπως και οι Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik και Lashana Lynch. Στην ταινία θα επιστρέψουν και ο Jeffrey Wright ως Felix Leiter, μαζί με την Léa Seydoux (Dr. Madeleine Swann) και την Naomie Harris (Moneypenny).

Σε διακοπές ο Τζέιμς Μποντ!

Η παραγωγός της ταινίας, Barbara Broccoli, αποκάλυψε επίσης και πτυχές του σεναρίου, όπως ότι ο αγαπημένος πράκτορας «δεν θα είναι εν ενεργεία, αλλά θα περνά τις διακοπές του στην Τζαμάικα».

Η Τζαμάικα είναι ένας από τους προορισμούς που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τον James Bond, μετά τις iconic σκηνές της ταινίας Dr. No, που έχουν γυριστεί στο ίδιο νησί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ταινία αυτή θα είναι πιθανότατα η τελευταία που θα δούμε τον Daniel Craig στο ρόλο του πράκτορα 007. Οι παραγωγοί δεν έθιξαν το συγκεκριμένο θέμα, παρότι αυτή είναι η κοινή πεποίθηση.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντάνιελ Κρεγκ: ο πιο… άσχημος Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη!

Ντάνιελ Κρεγκ: Αγόρασε σπίτι στο Μπρούκλιν αξίας 6,75 εκατ. ευρώ.

Rami Malek: Ο γιος Αιγύπτιων μεταναστών που κέρδισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου

 

 

Σχετικά άρθρα