Αποχώρησε ο Παντελής από το Master Chef (BINTEO)

Βρισκόμαστε στην τελική πεντάδα του Master Chef και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε φτάσει στην τελική δυάδα, από την οποία θα προκύψει ο επόμενος Έλληνας (ή Ελληνίδα) Master chef.

Από την αποψινή διαδικασία στο τεστ δημιουργικότητας αναδείχτηκε ένας παίκτης που πήρε την ασυλία και πέρασε στους τέσσερις. Κι αυτός ήταν ο Μανώλης.

Στη διαδικασία αντιγραφής πιάτου – μια συνταγή του σεφ Γιώργου Βενιέρη- διαγωνίστηκαν ο Παντελής, η Σπυριδούλα, ο Πάνος και ο Χρήστος.

Και τελικά, ο παίκτης που αποχώρισε ήταν ο Παντελής αφού συγκέντρωσε μόλις 21 πόντους για το πιάτο του.

https://www.instagram.com/p/BxalgYQB1cr/?utm_source=ig_web_copy_link

Και αυτή είναι η τελική 4άδα:

https://www.instagram.com/p/BxaljwCnjB5/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα σχόλια του κόσμου

Η αποχώρηση του Παντελή Βούρου, βεβαίως, προκάλεσε «κύμα» σχολίων στο Twitter αφού ο Καλύμνιος παίκτης υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες των τηλεθεατών. Ο παίκτης που «έγραψε ιστορία» με τη συνεργασία του με τον Χάμπο, που τελικά τους κέρδισε όλους με την καλοσύνη του και το χιούμορ του.

Οι κριτές τον αποχαιρέτισαν λέγοντάς του «Παντελή, μην αλλάξεις τίποτα!» κι εκείνος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε που τον …ανέχτηκαν, είπε ένα τραγούδι στην κάμερα και έδωσε τον δικό του νικητή που δεν είναι άλλος από τον φίλο του, τον Χρήστο. «Σ’ αγαπώ πολύ! Κι σε όλο τον κόσμο έξω, να μην τα παρατάτε ποτέ, να είστε ντόμπροι στη ζωή σας και πάντα χαμόγελο» ήταν τα τελευταία του λόγια.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Master Chef: Όλες οι λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό

Οι σπόντες του Χαράλαμπου μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το Master Chef!

Ομηρικός καβγάς στο Master Chef ανάμεσα σε 2 παίκτες (βίντεο)!

Η… επιστροφή του Γιάννη Λουκάκου στο Master Chef

 

Σχετικά άρθρα