Η Νίκι Μινάζ δίνει συναυλία σε υπερσυντηρητικό βασίλειο και προκαλεί

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ θα δώσει συναυλία για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία αυτόν τον μήνα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές ενός φεστιβάλ.

Προκάλεσε και μόνο η ανακοίνωση του ονόματός της

Αμέσως πυροδοτήθηκαν ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ το υπερσυντηρητικό βασίλειο προσπαθεί να παρουσιάσει μια πιο φιλελεύθερη εικόνα.

Γνωστή για τις επιτυχίες της, που φθάνουν συχνά στην κορυφή των δημοφιλέστερων κομματιών στις ΗΠΑ, αλλά και τις εμφανίσεις της, όπως και τους στίχους των τραγουδιών της και των βίντεο κλιπ της, η Νίκι Μινάζ θα βγει στη σκηνή στη Τζέντα στις 18 Ιουλίου, σύμφωνα με τους οργανωτές του φεστιβάλ Jeddah Season.

https://www.instagram.com/p/BzeYGjUnF1t/

Γιατί διάλεξαν τη Νίκι Μινάζ;

Ο Βρετανός ποπ τραγουδιστής Λίαμ Πέιν και ο Αμερικανός DJ Στιβ Αόκι θα εμφανιστούν επίσης στο φεστιβάλ, το οποίο θα αναμεταδοθεί από το μουσικό τηλεοπτικό δίκτυο MTV.

«Θα είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ποστάρει σε απευθείας σύνδεση από τη σκηνή και το ξενοδοχείο στην Τζέντα. Όλος ο κόσμος θα γνωρίζει ότι η Νίκι Μινάζ προσγειώθηκε στη Σαουδική Αραβία». Αυτό δήλωσε περιχαρής ο Ρόμπερτ Κουίρκ, εκ των διοργανωτών της όλης εκδήλωσης, όπως έγραψε η τοπική εφημερίδα Arab News.

https://www.instagram.com/p/BzLeqNCnnCQ/

Τυχαία η επιλογή της να τραγουδήσει εκεί τώρα;

Είναι μια χώρα όπου απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ και επιβάλλονται πολύ αυστηροί κοινωνικοί κανόνες. Η άφιξη της τραγουδίστριας στη Σαουδική Αραβία γίνεται σε μια χρονική στιγμή όπου ο πανίσχυρος πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιχειρεί να λανσάρει ένα κίνημα φιλελευθεροποίησης.

Αυτό προκύπτει από το άνοιγμα κινηματογράφων και τη διεξαγωγή συναυλιών ή μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Instagram: Το top-20 των διασημοτήτων με τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς!

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ τραγουδούν σε ρυθμούς ραπ!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το… τρολάρισμα σε γνωστή τραγουδίστρια 

Ριάνα: Το… κακό κορίτσι είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου!

Σχετικά άρθρα