Κέιτι Χολμς – Τζέιμι Φοξ: Αυτή είναι η αιτία για τον χωρισμό τους

Ο χωρισμός της Κέιτι Χολμς και του Τζέιμι Φοξ έγινε γνωστός λίγες μόλις ημέρες αφότου εκείνος εμφανίστηκε δημόσια με την 21χρονη Sela Vave. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 6 χρόνια ενώ ήταν ξεκάθαρο πως προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγοντας να εμφανίζονται μαζί δημόσια και να τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός.

Η Κέιτι Χολμς έβαλε τέλος στη σχέση τους

Σύμφωνα με το US Weekly, η 41χρονη ηθοποιός ήταν αυτή που έβαλε τέλος στη σχέση τους λίγες μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο Met Gala τον Μάιο. Ο λόγος για αυτή της την απόφαση ήταν ο διαφορετικός τρόπος ζωής που έχουν οι δυο τους αλλά και το ότι ο Φοξ «παρτάρει» πολύ αλλά και φλερτάρει και βγαίνει με άλλες γυναίκες.

«Εδώ και πολλά χρόνια βγαίνει με άλλες γυναίκες. Δεν τη σέβεται και οι ζωές τους είναι πολύ διαφορετικές. Εκείνος θέλει να πηγαίνει σε πάρτι ενώ εκείνη έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή της κόρης της και τη δουλειά της.» ανέφερε μία πηγή που γνωρίζει την ηθοποιό.

Σύμφωνα με την Page Six,  η απόσταση ήταν ακόμα ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στον χωρισμό του ζευγαριού καθώς η Holmes μένει στη Νέα Υόρκη ενώ ο Τζέιμι Φοξ στο Λος Άντζελες.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πασίγνωστο ζευγάρι διασήμων χώρισε έπειτα από 6 χρόνια σχέσης!

«Κουμπάρος» σε υπέρλαμπρο ζευγάρι της σόουμπιζ ο Ερντογάν

 

 

Σχετικά άρθρα