H Σκάρλετ Γιόχανσον μιλάει για το διαζύγιο της

Την προσωπική ιστορία του διαζυγίου της ξαναέζησε η Σκάρλετ Γιόχανσον κατά τις συζητήσεις για τη συμμετοχή της στην ταινία «Marriage Story», σε σκηνοθεσία του Νόα Μπόμπακ.

Όταν συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη για να συζητήσει για τη δουλειά, «ήταν στη διαδικασία ενός διαζυγίου», όπως δήλωσε η ηθοποιός λίγες ώρες πριν κάνει την παγκόσμια πρώτη η ταινία στη Βενετία.

«Παρήγγειλα κρασί και άρχισα να κάνω παράπονα»

«Δεν ήξερα για τι θα μιλούσαμε… Έφτασα στο δωμάτιο, παρήγγειλα ένα ποτήρι λευκό κρασί και άρχισα να κάνω παράπονα», για τη σχέση της. «Με άκουγε μόνο πολύ προσεκτικά. Και τότε με διέκοψε και είπε: Αστείο είναι που το αναφέρετε».

«Πρόκειται μάλλον για ένα έργο… που θα ήθελες να κάνεις. Ήταν μια εμπειρία που μοιράστηκα μαζί του και τη μοιράστηκε μαζί μου. Και κατά κάποιον τρόπο ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε η καλλονή.

Ο ρόλος της Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο δικό του διαζύγιο με την Τζένιφερ Τζέισον Λι. Στην ταινία, ο Άνταμ Ντράιβερ παίζει έναν avant – garde σκηνοθέτη θεάτρου, τον Τσάρλι, που βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου του με μια ηθοποιό που ονομάζεται Νικόλ.

Την υποδύεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία αισθάνεται να ασφυκτιά από τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του συζύγου της και χρειάζεται μια πιο ικανοποιητική καριέρα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η σέξι ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια και ντύνεται νυφούλα ξανά – Η λατρεία για την κόρη της και το… αίτημα για να συνεργαστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Πώς σχολίασε ο Τσακαλώτος τον αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον;

Σκάρλετ Γιόχανσον: Με ποιον γνωστό ηθοποιό έκανε σεξ σε ασανσέρ;

Σχετικά άρθρα