Χωρίζει η Κάιλι Τζένερ τον Τράβις Σκοτ;

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ βαδίζουν πλέον σε χωριστούς δρόμους, μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα. Το ζευγάρι, που άρχισε να βγαίνει το 2017 και το 2018 απέκτησε την κόρη του Stormi, έκανε την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή του στα τέλη του Αυγούστου, ενώ από τις αρχές του Σεπτέμβρη η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν δεν έχει ποστάρει τίποτα με τον σύντροφό της στο Instagram- κάτι που έκανε συχνά.

Σύμφωνα με το TMZ, η τηλεστάρ και ο ράπερ προσπαθούν εδώ και καιρό να κάνουν τη σχέση τους να δουλέψει παρά τα προβλήματα, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες πήραν την απόφαση να κάνουν ένα διάλειμμα. Μάλιστα, πηγή αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση του, ωστόσο αυτό στο παρελθόν είχε λειτουργήσει.

Κι ενώ, λοιπόν, τα δημοσίευμα που αφορούσαν την Kylie και τον Travis είχαν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την ευτυχία τους, την πρόθεσή τους να παντρευτούν και να κάνουν δεύτερο παιδί – φήμες σχετικά μ’ αυτό έχουν κυκλοφορήσει πολλές φορές-, ξαφνικά όλα άλλαξαν και το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Και η Κάιλι Τζένερ στο κλαμπ των… απατημένων Καρντάσιαν!

«Φωτιά» στο Instagram με το αποκαλυπτικό φόρεμα της Κάιλι Τζένερ (ΦΩΤΟ)

Η δισεκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ έκανε δώρο στην 13 μηνών κόρη της μια Lamborghini!

 

Σχετικά άρθρα